Начальники повторно підписали TE Блейк Белл

Author:
en flag
uk flag

Начальники WireThe Kansas City Chifs офіційно оголосили про деякі повторні підписання в четвер, включаючи той, про який ще не повідомлялося.

На додаток до повторного підписання резервного копіювання QB Чад Хенн, DT Derrick Nnadi та колишній стартовий центр Остін Рейтер, начальники також повернули TE Блейка Белла. Колишній четвертий раунд проект вибір Сан-Франциско 49ers в 2015, Вітчіта, штат Канзас рідний повертається для свого третього сезону в Канзас-Сіті.

Він з'явився в 31 іграх для начальників з 12 стартами в 2019 і 2021 роках. Він провів сезон НФЛ 2020 року в Далласі з ковбоями, але через рік він повернувся до Канзас-Сіті. Йому все одно знадобиться ще кілька сезонів, перш ніж він зможе конкурувати з дядьком Майком Белом, який зіграв 13 сезонів і почав 100 ігор для франшизи Chiefs.

Вітаючи кілька знайомих облич 👋 pic.twitter.com/sSSDOTSBfff

- Канзас-Сіті Чіфс (@Chiefs) Березня 24, 2022

Хоча Белл не сприяв багато в проходженні гри в 2021 році (9 уловів за 87 ярдів), він став гуру КБ Chiefs' підкрадання QB. Колишній дикий кіт QB з Оклахомою Sooners, Белл дає начальникам зброю під центром, який виводить Патрік Махомс з перехрестя після того, як його виродкові травми колінної чашечки на підкрадці QB у 2019 році.

Начальники вже мали колосальні вісім жорстких кінців у 90-му чоловічому реєстрі перед повторним підписанням Белл. Повернення його назад було все більш важливим після від'їзду з Tyreek Hill, коли команда потенційно прагне запустити більше 12 і 13 кадрових поглядів.

Список

href=»

title="Експерти діаграми глибини WR начальників після торгівлі Tyreek Hill»

Вивчення діаграми глибини WR начальників після торгівлі Tyreek Hill

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM