TCU проти Арізони, Майамі - Оберн Аналіз ставок — Коефіцієнти божевілля в березні

Author:
en flag
uk flag

Мій букмекер

Ми зробили це через перший раунд, і тепер настав час зосередитися на раунді 32. У суботу ми побачимо вісім матчів другого раунду, а потім побачимо ще вісім у неділю.

Хоча в суботньому дії будуть дуже хороші ігри, ми дійсно з нетерпінням чекаємо недільного шиферу. Ось дві ігри, які ми з нетерпінням чекаємо перегляду в неділю.

Ми дамо вам коротку розбивку кожного, а потім ми дамо вам наші прогнози, щоб можна було підготуватися до ставки проти їх марневих коефіцієнтів божевілля. Насолоджуйтесь ще одним вихідним перегляду великого коледжу баскетболу дій!

Турнір NCAA Другий раунд гри Ставки Попередній перегляд: TCU проти Арізони та Майамі проти Оберн

(1) Арізона Wildcats проти (9) TCU Рогаті жаби

Арізона вступає в цей на рулоні. Wildcats виграли шість в ряд, включаючи турнір Pac 12. Вигравши ці шість, вони також набрали принаймні 81 очок у кожній з ігор.

Незважаючи на те, що їм не вистачало охоронця початкової точки Керр Крііса, Wildcats не пропустили удару. Крііса могла побачити обмежені дії у неділю проти ПКУ.

Якщо говорити про TCU, загін Джеймі Діксона - це жорстко, орієнтована на серединку група. У першому раунді перемоги, їх захист і наступальні навички відскоку домінували Сетон Холл.

Рогаті жаби 10 числа в країні в обороні, і це показало в п'ятницю, як вони провели Сетон Хол до 28% стрільби з підлоги. Вони також були домінуючими на дошках у цій перемозі.

Арізона, як правило, перевертати м'яч більше, ніж вони повинні. Це могло зіграти на руку ПКУ. Хоча Арізона є більш спортивним загоном, TCU є більш жорсткою і фізичною групою, тому це буде великий контраст стилів.

Арізона захоче отримати м'яч вгору і вниз по підлозі, в той час як TCU захоче шліфувати кожне володіння і захоче змусити Арізону уповільнити справи на наступальному кінці.

Арізоні віддають перевагу 9,5 бала. Вони можуть ставити очки пучками, але чи можуть вони це зробити проти ПКУ? Рогаті жаби зіграли один з найжорсткіших графіків у країні.

Вони можуть адаптуватися до будь-якого стилю. TCU становить 7-2-1 проти поширення в останніх 10, тоді як Арізона 4-3 проти поширення останніх семи.

Хоча нам подобається Арізона, щоб виграти гру, ми не бачимо, що вони охоплюють поширення в цьому.

(2) Оберн Тигри проти (10) Майамі урагани

Обернти тигри Брюса Перла перевершили очікування в цьому сезоні. Хоча багато хто думав, що вони будуть турнірною командою, вони не бачили, що вони є таким хорошим. На чолі з першокурсником сенсації Джабарі Сміт, Тигри грали великий баскетбол.

У них не було багато питань, що розпоряджалися штату Джексонвілл у своєму матчі першого раунду.

Вони зіткнуться з ураганами Майамі Джима Ларранаги. Ларранага знає, як виграти в турнірі NCAA. Це було не так давно, що він взяв загін Попелюшки Джордж Мейсон до фінальної четвірки.

Урагани мали великі перемоги в цьому сезоні, включаючи величезну перемогу проти герцога на стадіоні Cameron Indoor. Вони подрібнили один проти високопосівних троянів USC у п'ятницю.

Майамі бореться зі стрільбою ззовні, і Оберн скористається цим. Майамі також намагається відскочити м'яч. Довжина і атлетизм Оберну дадуть їм величезну перевагу і в цьому відділі.

Foddsmakers зробили Тигрів 7,5-бальним фаворитом у цьому. Поки ми бачимо, що Маямі грає хороший перший тайм, ми думаємо, що Оберн відводить у другій половині і виграє цей принаймні на 10 очок.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM