MotoGP 2022 Гран-прі Португалії Ставки Вибрані, аналіз та прогноз

Author:

Мій BookieBrace себе на п'ятий раунд сезону MotoGP, коли ми вирушаємо до Португалії в цьому сезоні. Є багато речей, про які можна поговорити з струсом минулого тайм-ауту. З практичними сесіями найближчим часом ми з нетерпінням чекаємо складу головної події в неділю, щоб ви могли зробити ставку проти коефіцієнтів MotoGP.

Аналіз ставок MotoGP для Grande Prémio Tissot de Portugal

Гранд Преміо Тіссо де Португалія Говорячи точки

Перша точка розмови - це Gresini Racing MotoGP з Enea Bastianini повертаючись до вершини у грандіозному стилі в Техасі. Як результат, італієць зараз повернувся в першість, коли він зробив заяву, надавши перший трек перемоги Дукаті. За словами Джека Міллера команди Ducati Lenovo, який поділив подіум з Бастіаніні, чемпіон інший, оскільки він зробив різницю в житті шин та інших областях.

Незважаючи на те, що позиція Міллера на подіумі не була перемогою, проте вона вражає і важко боролася. Це був також його перший подіум сезону і похід до Португалії; він хотів би місце на подіумі. Отже, ми можемо очікувати подальшого зростання його форми після розчарувань перших двох перегони.

Гонка на подіум

Усі очі були б на те, яка команда проведе шлях на подіум у неділю. Вершники готуються до падіння шоу на все життя, і Бастіаніні знаходиться в суперечці, щоб повернутися до спини розміщення подіуму після його успіху в Остіні. Ще один топ-байкер, який, швидше за все, отримає місце на подіумі, - Алекс Рінс. Він зайняв друге місце в Техасі.

Хорхе Мартін і Джек Міллер - інші гонщики, готові боротися за місце на подіумі. Мартін мав невдалий пробіг форми в COTA після того, як закріпився на першому місці в Аргентині. Ми також думаємо, що чемпіон 2020 Джоан Мир буде почувати себе впевнено попереду гонки в Портімау. Він все ще шукає свій перший подіум в цьому році. Однак ми думаємо, що він має постріл у Португалії.

Ми також не можемо списати Марка Маркеса ще, оскільки ми побачили приголомшливе повернення в COTA, коли він впав до мертвого останнього через механічну проблему. Однак, незважаючи на проблему, він знайшов шлях назад у топ-10, і число 93, безсумнівно, матиме слово в Португалії.

MotoGP: Гранд-Преміо Тіссо де Португалія Інформація

Гонка ближче, ніж будь-коли, і ми можемо побачити вершників, які готуються до насиченого подіями дня в неділю. Отже, нижче наведені повні деталі для гонки.

Подія: MotoGP: Гранді Преміо Тіссо де Португалія

Місцезнаходження: Автодромо Міжнародний Алгарве, Портімау, Португалія

День/Час: Неділя, 24 квітня

Кола: 63

Довжина ланцюга: 4.6 KM

MotoGP: Гранд Преміо Тіссо де Португалія Прогноз

Ланцюг Портімао бачив кілька неймовірних рас протягом багатьох років, і ми можемо бути впевнені, що це не буде відрізнятися. Хороша річ у тому, що конкуренція стає жорсткішою, а найкращі байкери не сповільнюються, а інші закриваються на місце подіуму. Гонка готується бути захоплюючим.

Ми вважаємо, що Бастіаніні має постріл для перемог назад. Тим часом Алекс Рінс і Джек Міллер можуть щось сказати, коли прийде час. Марк Маркес та домофон Мігель Олівейра не за горами. Ми вважаємо, що це буде жорстка гонка, і якщо не буде штрафних санкцій або травм, це буде один із вікових груп. Наш прогноз на подіум - Енеа Бастіаніні, Марк Маркес та Джек Міллер.

MotoGP

Гонки серії

Чемпіонат

Останні новини MotoGP:

MotoGP 2022 Гран-прі Португалії Ставки Вибрані, аналіз та прогноз

MotoGP 2022 Гран-прі Америки Ставки Фаворити, аналіз та вибори

MotoGP 2022 Аргентинський GP Ставки Вибрані та аналіз

MotoGP 2021 Валенсійський GP Попередній перегляд та прогнозування ставок

MotoGP 2021 Алгарве GP Попередній перегляд та прогнозування ставок

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок MotoGP тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version