Найкращі парлі НХЛ за 19.04.2022

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Вівторок - це хороший шифер через НХЛ з десятьма іграми, що відбуваються, і в цих іграх є багато значення для парлей. Давайте поглянемо на пару NHL parlays, щоб зробити ваш вівторок прибутковим.

Міннесота Дикий, Монреаль Канадці над 6.5 -110/Сент-Луїс Блюз ML -135/Columbus Blue Jackets ML +115//$10 ставка платить $61.45

Minnesota Wild і Montreal Canadiens збираються брати участь у грі з високою скорингом у вівторок. Два матчі тому в дикій грі було забито 11 голів, а в останній грі було дев'ять. wilD були забиті цілі, але їх воротництво і захист були проблемою. Закінчилося 15-7-2 в останніх 24 зустрічах, які грали між двома командами. Шукайте щонайменше сім забитих голів.

Це занадто хороша ціна для Сент-Луїс Блюз, який є однією з найкращих команд у всіх НХЛ. За останні десять ігор Блюз пішов 9-0-1, і їх злочин був найбільшою причиною, чому. Дві гри тому блюз забив шість трас, і в останній грі вони побили Нешвілл Хижаки 8-3. Шукайте блюз, щоб знайти успіх проти Бостона Брюїнса, і Сент-Луїс вийде на вершину.

Коламбус сині куртки не мали кращий сезон, але вони стикаються в цій грі проти Сан-Хосе акул, які є однією з найхолодніших команд у лізі. У двох з останніх трьох ігор акули відмовилися від п'яти голів, і їх захист не збирається тримати їх у цій грі. Навіть на дорозі Блакитні куртки знайдуть образливий успіх і Колумб потягне засмучений.

Флорида Пантери МЛ -200/ Коламбус Сині куртки ML +115//$10 ставка платить $21.27

Я зазвичай не люблю лежати -200, навіть в parlay, але я все ще бачу значення в цьому числі. Якби Пантери грали в гіршу команду тут, вони б покладали -400 або -450. Пантери є ідеальним 10-0 заголовок в цю гру протягом останніх 10 ігор, і я не бачу, як Нью-Йорк островизабив достатньо, щоб отримати роботу в цій грі. Назад Пантери на грошовій лінії.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version