Нью-Йорк Янкіз проти Торонто Блю Джейс 4/14/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Торонто Блю Джейс і Нью-Йорк Янкіз зустрічаються в AL East в акції MLB зі стадіону Янкі в четвер ввечері.

Торонто Блю Джейс буде виглядати побудувати з 6-4 виграти над янкі з середи. Володимир Герреро молодший мав три домашні пробіги та чотири RBIs як частина його 4 протягом 4 дня на блюдо з подвійним, а також. Метт Чепмен та Джордж Спрінгер кожен мав RBI, щоб зняти забив Торонто як команда у виграші, тоді як Бо Бішетт додав подвійний, а Лурд Гурріель молодший додав базовий стук власного, щоб перекрити злочин Торонто як команда у виграші. Хосе Берріос дозволив три зароблені пробіги на шість хітів з п'ятьма закресленими п'ятьма подач роботи, а не факторинг у рішенні. Адам Кімбер отримав перемогу в полегшенні, щоб поліпшити до 2-0 на рік, в той час як Джордан Романо отримав збереження, його 4 therth року. Кевін Гаусман почне тут і 0-0 з 5.40 ERA і 5 закреслення цього сезону.

Нью-Йорк Янкіз буде дивитися, щоб взяти серію після їх втрати в Торонто в середу. Ентоні Ріццо, Аарон суддя і DJ LeMahieu кожен пішов 2 для 4 з RBI, з Rizzo і суддя кожен журналювання соло будинку бігти в той час як LeMahieu журналювання подвійний. Глейбер Торрес мав подвійний з RBI, щоб перекрити скоринг для янкі в втраті зусиль. Аарон Хікс мав пару хітів, тоді як Джош Дональдсон додав подвійний, щоб закінчити злочин Нью-Йорка як команда у втраті. Джерріт Коул дозволив три зароблені пробіги на чотири хіти, розкреслюючи шість над 5.2 подач роботи, а не факторинг у рішенні. Чад Грін взяв втрату в полегшенні, врезультаті знизившись до 0-1 на рік. Луїс Северіно отримає старт тут і становить 0-0 з 6.00 ERA і 5 закреслення в цьому сезоні.

Я розумію, чому ви могли б зробити справу для янкі вдома з Луїсом Северіно, оскільки Северіно є одним з кращих глечиків у ротації Нью-Йорка. Однак у мене все ще є питання, якщо Северіно ще повністю повернувся, з точки зору здоров'я, і хоча Кевін Гаусман мав проблеми проти AL East в минулому, я думаю, що він докладає твердих зусиль проти Нью-Йоркської команди Yankees, яка була непослідовною образливо поза воротами в цьому сезоні. Ви не збираєтеся отримувати плюс гроші з Джейс часто в цьому сезоні. Дай мені Торонто тут.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version