Сіетл Саундерс проти NYCFC Аналіз ставок — Коефіцієнти Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

Author:

Мій букмекер

Два з вищої ліги футбол 's кращі кинути вниз в середу ввечері, коли Сіетл Саундерс відправитися в Нью-Йорк, щоб взяти на NYCFC в другому нозі 2-ноги Ліги чемпіонів CONCACAF півфіналів сукупності. Сіетл має гідну лідерство над Нью-Йорком. Але Нью-Йорк забезпечив дорожню мету в першій нозі, давши їм деяку надію, що вони можуть перевернути її в другій. Чи буде домашні команди зробити достатньо, щоб захопити місце у фіналі CL CONCACAF? Або з'явиться узбережжя Сіетла до фіналу? Продовжуйте читати коефіцієнти Ліги чемпіонів CONCACAF, аналіз та безкоштовний вибір для ФК Нью-Йорк проти Сіетла Саундерс.

CONCACAF CL Півфінали ставки Коефіцієнти на Крус Азуль проти Пумас UNAM

Ліга чемпіонів CONCACAF Semis Leg 2 — Сіетл Саундерс в Нью-Йорк

Коли: середа, 13 квітня, о 21:00 ET

Де: Ред Булл Арена, Харрісон, Нью-Йорк

Фора Коефіцієнти: Сіетл +½ -119/ Нью-Йорк -½ -107

Коефіцієнти грошовий лінії: Сіетл +280/ Нью-Йорк -104/Нічия +250

Чому Сіетл Саундерс обіграватиме ФК Нью-Йорк

Сіетл знаходиться у відмінній формі. Дорожня команда не програла за останні 5. Не тільки це, але і в останньому матчі, вони перебили команду, з якою вони стикаються 13 квітня, Нью-Йорк. Саундери отримали голи від Альберта Руснака, Джордана Морріса та Ніколаса Лодейро. Якщо NYCFC не перемикає речі певним чином, немає підстав вважати, що Сіетл не виграє іншого, і немає ніяких підстав вважати, що вони не виграють за подібним рахунком.

Сіетл Саундерс Останні 5

W — 3-1 проти Нью-Йорка

W — 1-2 проти Міннесоти Юнайтед

D — 1-1 проти Остіна

D — 1-1 проти Леона

W — 3-2 проти ЛА Галаксі

Сіетл Саундерс прогнозував стартовий склад

Фрей

Арреага

Раген

Роу

Ролден

Варгас

Руснак

Монтеро

Брюен

Медранда

Ролдан

Чому ФК Нью-Йорка переможе Сіетл Саундерс

Нью-Йорк втратив першу ногу Сіетлу, але в середу місце проведення змінюється. NYCFC бере на Сіетлі Саундерс вдома. Нью-Йорк - набагато краща команда вдома. Таким чином, ми повинні очікувати, що NYCFC зіграє свою найкращу гру, ймовірно, з моменту перемоги 4-1 над CF Montreal 12 березня.

Нью-Йорк ФК Остання 5

L — 3-1 проти Сіетла Саундерс

L — 2-1 проти Торонто ФК

L — 0-2 проти Філадельфійського союзу

L — 4-2 проти Комунікацій

W — 4-1 проти БФ Монреаль

Нью-Йорк ФК прогнозував стартовий склад

Джонсон

Калленс

Мартінс

Амундсен

Сірий

Родрігес

Моралес

Зельалем

Кастелланос

Магно

Асеведо

Остаточний аналіз ставок: Нью-Йорк - Сіетл Саундерс

Хоча Нью-Йорк ФК повинен грати набагато краще в середу, ніж вони зробили в останньому матчі, важко побачити, як вони пройшли повз Сіетл. Так, Саундери не повинні тиснути занадто сильно, тому що вони мають сукупний свинець з двома голів.

Але NYCFC грає свій найгірший футбол сезону. Вони не тільки програвали Сіетлу в останньому, але й втратили три попередні матчі.

Мало того, але Сіетл виграв 3-з 5 з парою розіграшів. Одним з розіграшів був приголомшливий виступ проти мексиканської ліги команди Леона.

Це може бути випадок, коли дорожня команда просто краща. Сіетл грає на високому рівні, в той час як Нью-Йорк ФК не є. саундери, навіть з великим агрегатним свинцем, вийде стрілянина. Очікуйте, що Сіетл заб'є виграш грошної лінії.

Ліга чемпіонів КОНКАКАФ Піка: Саундери Сіетла

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version