Рішення щодо вибору п'ятого року начальників РБ Клайд Едвардс-Хелер, що з'явиться у 2023 році

Author:

Провід начальників

Команди НФЛ незабаром приймуть рішення щодо варіантів п'ятого року для 2019 першого раунду проекту.

Кінцевий термін ліги для здійснення варіантів п'ятого року для сезону 2023 НФЛ наближається 2 травня. Канзас-Сіті Чіфс не мають рішення прийняти цього року. Вони, звичайно, торгували своїм першочерговим проектом у 2019 році, щоб придбати Френка Кларка з Сіетла Сіхокс в перший рік оборонної перебудови під Стівом Спаньюоло. Хоча команда уникне жорсткого вибору в 2019 році, у них з'явиться наступний сезон.

У 2020 році начальники підготували РБ Клайда Едвардс-Хелер у першому раунді проекту, і команда матиме рішення прийняти його варіант п'ятого року в 2023 році. Це був перший раз, коли Бретт Ввер зробив вибір першого раунду під час свого перебування на посаді генерального менеджера. Свіжий виграти національний чемпіонат з LSU, очікування були високими для Едвардс-Хелер відразу з кажана. На жаль, біг назад добре виправдав цих очікувань.

Протягом перших двох сезонів у Канзас-Сіті він грав лише в 26-39 можливих іграх (комбінований регулярний сезон та післясезонний). Ці абсанси в значній мірі були пов'язані з травмами. Як новачок, він зазнав розтягнення гомілковостопного суглоба та травми стегна наприкінці грудня, що затрималося в плей-офф. Його удача травми на другий рік також не була набагато кращою. Це почалося з серпневого розтягнення гомілковостопного суглоба, обмежуючи його в передсезонному та навчальному таборі. У жовтні він зазнав розтягнення MCL, який бачив, як його помістили на постраждалий резерв. У 16 тижні він отримав травму плеча, яка тримала його до дивізійного раунду плей-офф.

Незважаючи на травми, Едвардс-Хелер керував справедливим виробництвом протягом своїх перших двох сезонів з 328 несе на 1,487 ярдів і дев'ять поспішаючих touchdowns. Він також спіймав 60 пропусків на 86 цілей для 462 ярдів і трьох touchdowns. Edwards-Helaire ще не був обраний для відзнак Pro Bowl або All-Pro, що вплине на його прогнозований номер контракту на опціон на п'ятий рік. В даний час він не досягає відсоткових чисел, які допоможуть збільшити його вартість контракту, а це означає, що в даний час, за прогнозами, він складе від 5 мільйонів до 6 мільйонів доларів на варіант п'ятого року.

Сезон НФЛ Едвардс-Хелер 2022 року та його здатність залишатися здоровими під час нього будуть важливою частиною дискусії, коли мова йде про його варіант п'ятого року. Здоровий рік, як лідер ство в Канзас-Сіті може повністю перевернути сценарій на його майбутнє світогляд. Він набув сильного в плей-офф, в іграх, де Джерік МакКіннон почав над ним.

Чи повернете ви Edwards-Helaire на опціонний контракт на п'ятий рік, якщо вартість приблизно 6 мільйонів доларів повністю гарантована? Повідомте нам про свої думки в розділі коментарів нижче.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version