Тиран Матьє «розбитий серцем» над розколом з начальниками

Author:

Chiefs WireTyrann Mathieu залишається вільним агентом, і схоже, що його шанси повернутися в Канзас-Сіті Чіфс є тонкими. Однак це не обов'язково за його вибором.

У недавньому інтерв'ю з Канзас-Сіті Зірка оглядач Сем Макдауелл (який ви повинні прочитати в повному обсязі тут), Матьє вперше говорив про свій розкол з начальниками. Матьє не хотів залишати Канзас-Сіті, і коли було зрозуміло, що команда має намір рухатися далі від нього, він не сприймав це занадто добре.

«Бро, я був пригнічений», - сказав Матьє Макдауелл. «Розбите серце. Серце. Зламаний.

«Я не міг цього зрозуміти. Я не міг, людина».

Легко зрозуміти, чому він не міг зрозуміти. Він був чудовим гравцем і великим товаришем по команді, двічі названа команда MVP, також заробляючи кілька нагород Pro Bowl і All-Pro протягом своїх трьох сезонів у Канзас-Сіті.

Якби команда запропонувала Матьє контракт, який вони дали своєму колишньому товаришеві по команді Х'юстона Техасців Джастін Рід, він каже, що він, ймовірно, взяв би його. Це після того, як його агент зробив деякі агентні речі, але якби це було найкраще, команда могла б зробити для нього, він каже, що цього було б достатньо. Проблема в тому, начальники не запропонували йому жодного контракту. Немає багаторічного стимулюючого важкого контракту, немає однорічного доведня-це угода.

Хоча це не зовсім застало Матьє зненацька. Він отримав відчуття, що це відбувається під час міжсезоння НФЛ 2021 року, коли його представництво мало дуже обмежені розмови з начальниками про продовження контракту. Макдауелл каже, що думка перейшла на розум Матьє, що, можливо, вони просто не хочуть його назад. Зрештою, Матьє був через це раніше з кардиналами, а потім техасами. Він намагався знайти довгостроковий будинок в НФЛ, і він все ще стикається з цією реальністю.

«Що я не можу зрозуміти», - сказав Матьє. «це те, як, чорт, я буду на моїй четвертій (НФЛ) команді».

Матьє сказав Макдауелу, що занепокоєння щодо його контрактної ситуації та майбутнього вплинуло на нього під час сезону НФЛ 2021 року. Канзас-Сіті був там, де він хотів бути, і начальники були там, де він хотів грати, і він знав, що є, «термін придатності».

У деякому роді Матьє також володіє частинкою свого виходу в Канзас-Сіті. Він відомий як пристрасний хлопець, і це змусило його в біді в соціальних мережах минулого сезону, де його спіймали, називаючи фан-базу начальників токсичними в пості Instagram. Він володів нею в той час і пояснив, що шкодував про свої дії. Тепер, Матьє каже, що в цей момент він вже знав, що команда не збирається повторно підписати його, і він каже, що «потрапив у поганий простір».

Матьє примириться з тим, що він не буде в Канзас-Сіті наступного року. Він відвідав святі Нового Орлеана та віртуальну зустріч з Філадельфійськими Орлами, але він ще не підпишеться з новою командою.

Як депресивний і розбитий серцем, як він про це, він буде озиратися на свій час у Канзас-Сіті приємно - він став чемпіоном Суперкубка з командою, зрештою.

«Канзас-Сіті, це було круто, людина», - сказав Матьє Макдауелл. «Мені це сподобалося. Вона пролетіла повз.

«Я просто хочу, щоб це було трохи довше, ви знаєте, що я говорю?»

Список

href=»

title="Перелік перспектив, які відвідали місцевий день начальників»

Список перспектив, які відвідали місцевий день начальників

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version