Найкращі ставки в НХЛ на фінальний тиждень ігор регулярного сезону

Author:

Мої BookieTeams роблять свої остаточні плей-офф штовхає, як ми входимо в останній тиждень регулярного сезону. Усі вісім місць плей-офф вже вирішені на Сході, але команди все ще мають шанс рухатися вгору або вниз у турнірній таблиці. На заході у нас є 10 команд, які все ще змагаються за місце в плей-офф. Зараз лише п'ять команд отримали причал плей-офф, тож ігор цього тижня на них буде багато верхи. Давайте подивимось на пару ігор із наслідками плей-офф, на які ви, можливо, захочете поставити ставку на коефіцієнти ставок НХЛ.

Після виснажливих кількох місяців, регулярний сезон добігає кінця | Ставки НХЛ

Флорида Пантери @ Бостон Брюїнз — Вівторок, Квітень 26th

Є ще шанс, що Бостон Брюїнс може закінчити третє місце в своєму дивізіоні, але їм потрібно багато речей, щоб піти своїм шляхом. Їх важка битва починається у вівторок ввечері, коли вони стикаються з топ-командою на Сході, Пантери Флориди.

Є деякі хороші новини для Брюїнів в цьому. Флорида вже виграла свій дивізіон і посіла перше місце в плей-офф Східної конференції. Вони, швидше за все, відпочивають деякі зі своїх найкращих гравців, оскільки ця гра нічого не означає для них.

Для Бостона це дуже багато значить. Вони хотіли б уникнути одного з диких карт плями, як тоді вони повинні були б грати або Кароліна або Флорида. На жаль для Брюїнів, у них є деякі проблеми з травмою прямо зараз, що може завдати шкоди їхнім шансам вийти з одного з диких карт плям. З травмами David Pastrnak і Hampus Lindholm, Брюїнс шанси на перемогу, коли їм потрібно прийняти величезний удар.

Існує дуже невелика ймовірність того, що Бостон може вийти з місця дикої карти, і ще більш повільний шанс, що вони можуть потрапити на друге місце в своєму дивізіоні. Для того, щоб зробити це, вони повинні були б виграти решту своїх ігор, в той час як Торонто повинен був би втратити всі свої.

Золоті лицарі Лас-Вегаса @ Даллас Старс - вівторок, 26 квітня

Прямо зараз лицарі знаходяться зовні, дивлячись в. Даллас в даний час друга команда диких карт. Всього чотири очки розділяє ці дві команди в турнірній таблиці, тому кожна гра важлива для них обох. Це особливо важливо, оскільки втрата для лицарів буде великою шкодою їхнім шансам плей-офф.

На даний момент речі не виглядають справжніми яскравими для лицарів. Воротар Робін Ленер пропустить решту сезону з травмою нижнього тіла. На цьому тижні Ленер заплановано провести операцію. Доброю новиною виходить з цього є те, що новобранець воротар Логан Томпсон виграв п'ять з його останніх шести стартів. Він має відсоток збереження .938 у цих шести стартах. Це може бути іскрою, що лицарі дійсно потрібно, щоб просунути їх у плей-офф.

З лицарів є два очки з місця плей-офф з тільки чотири гри залишилися, вони повинні зловити багато перерв.

Лінії НХЛ

Зробити плей-офф

Шанси на Кубок Стенлі

Конференції

Підрозділи

Останні новини НХЛ:

2022 Оновлення ставок на плей-офф НХЛ: Флорида та Колорадо виграють свої конференції

Найкращі ставки в НХЛ на фінальний тиждень ігор регулярного сезону

Обов'язкова ставка НХЛ Ігри вихідного дня: Лавина Нафтовиків; Кленові листа-пантери

Оновлення ставок на Кубок Стенлі НХЛ 2022: найкращі фаворити та шанси претендентів на те, щоб стежити

Поради щодо ставок у плей-офф НХЛ, щоб максимально використати післясезонний період

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок NHL тут!

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version