Сіетл Маринерс проти Канзас-Сіті Роялз 4/24/22 MLB Вибори, прогнози, коефіцієнти

Author:

СПОРТИВНЕ МІСЦЕ ЧАТУ

Канзас-Сіті Роялс і Сіетл Марінерс зустрічаються в неділю в MLB акції на T-Mobile. Канзас-Сіті Роялс дивитися, щоб прив'язати три гри програш поспіль. Seattle Mariners шукати перемогу після перемоги сім з останніх дев'яти ігор.

Канзас-Сіті Роялс забив вісім пробігів у своїх останніх трьох іграх і три або менше працює в шести з останніх восьми ігор. Королівські родини втратили п'ять з останніх семи ігор, коли забили три або менше пробігів. Ендрю Бенінтенді веде Royals з 18 хітів і 5 РБІ, в той час як мисливець Дозьє і Нікі Лопес об'єднали для 25 хітів і 7 RBI. Карлос Ернандес отримує м'яч, і він 0-0 з на 7.27 ЕРА і 1 закреслений в цьому сезоні. Це буде друга кар'єра Ернандес гра проти «Моряків».

Сіетл мореплавців забив 23 працює в останніх трьох іграх і чотири або більше працює в шести прямих ігор. Моряки виграли сім з останніх восьми ігор, коли забив чотири або більше трас. Ty France веде мореплавців з 21 хітів і 17 РБІ, в той час як JP Кроуфорд і Адам Фрейзер об'єднали для 32 хітів і 14 RBI. Роббі Рей отримує м'яч, і він 2-1 з на 4.19 ЕРА і 13 закреслення в цьому сезоні. Рей 0-0 з на 1.35 ЕРА і 4 закреслення в його кар'єрі проти королівської сім'ї.

Royals є 49-111 в їх останній 160 під час гри 3 серії і 3-7 в їх останні 10 в цілому. Моряки є 4-1 в їх останні 5 під час гри 3 серії і 5-2 в їх останні 7 неділю Ігри. Менше 5-2 в Royals останні 7 дорожні ігри. Понад 5-2 в Mariners останні 7 недільних ігор. Королівські родини 5-2 за останні 7 зустрічей у Сіетлі та 1-4 за останні 5 зустрічей.

Карлос Ернандес вирушив до грубого початку через свої перші 8.2 подач, і він працює в розпеченому злочині на дорозі. Роббі Рей тільки збирається покращитися з більшою кількістю повторень, вважаючи, що він виграв CY Young тільки в минулому році. Seattle Mariners знаходяться у вогні прямо зараз і є серйозною командою, щоб тримати пильно стежити за, тому що я вважаю, що цей пробіг є стійким. Дай мені мореплавців і сік.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version