Окленд Атлетика проти Техаських Рейнджерс 4/24/22 MLB вибірки, прогнози, коефіцієнти

Author:

СПОРТИВНЕ МІСЦЕ ЧАТУ

Техас Рейнджерс і Окленд легкої атлетики зустрітися неділю в MLB дії в Окленді Колізей. Техас Рейнджерс дивитися побудувати на їх три гри перемоги поспіль. Окленд легкої атлетики дивитися, щоб отримати гру вище за .500 запис.

Техас Рейнджерс забив 18 працює в останніх трьох іграх і три або менше працює в п'яти з їх останніх семи ігор. Рейнджери є 1-6 в цьому сезоні, коли забив три або менше трас. Натаніель Лоу веде Рейнджерс з 21 хітів і 9 РБІ, в той час як Корі Сігер і Адоліс Гарсія об'єднали для 24 хіти і 15 РБІ. Спенсер Говард отримує м'яч, і він 0-0 з на 18.00 ЕРА і 5 закреслення в цьому сезоні. Це буде перша кар'єрна гра Говарда проти легкої атлетики.

Окленд легкої атлетики забив сім пробігів у своїх останніх трьох іграх і три або менше працює в п'яти з останніх семи ігор. Легка атлетика є 1-6 в цьому сезоні, коли забив три або менше трас. Шон Мерфі веде легкої атлетики з 15 хітів і 11 РБІ, в той час як Тоні Кемп і Шелдон Нойз об'єдналися для 28 хітів і 10 RBI. Коул Ірвін отримує м'яч, і він 1-1 з на 4.32 ЕРА і 10 закреслення в цьому сезоні. Ірвін 2-2 з на 4.03 ЕРА і 23 закреслення в його кар'єрі проти Рейнджерс.

Рейнджери є 8-19 в їх останній 27 під час гри 3 серії і 5-2 в їх останні 7 неділю Ігри. Легка атлетика 6-2 у своїх останніх 8 домашніх іграх та 1-4 у останніх 5 іграх як аутсайдер. Понад 6-1-1 у Рейнджерс останній 8 загальний. Менше 5-2 в легкій атлетиці останні 7 домашніх ігор. Рейнджери 17-35 за останні 52 зустрічі в Окленді та 4-1 за останні 5 зустрічей.

Ми повинні для деяких феєрверків у цій серії після стількох нулів, виставлених у минулих матчах. Спенсер Говард був абсолютно розгойдувався у своєму відкриваку, і він не був кращим у минулих сезонах. Коул Ірвін був хитким у двох з перших трьох стартів, і його єдиний твердий виступ був проти іволги, що не означає багато. Це має потенціал, щоб бути вище скорингу. Дай мені більше.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version