Мемфіс Грізлі в Міннесоті Timberwolves Game 4 шанси, вибори та прогнози

Author:

SportsBookWireThe No. 7 насіння Міннесота Timberwolves (1-2) господар № 2 насіння Мемфіс Грізлі (2-1) Субота в цільовому центрі для гри 4 їх Західної конференції першого раунду плей-офф серії. Tip-off встановлюється на 22:00 ET (ESPN). Нижче ми розглянемо шанси та лінії Grizzlies проти Timberwolves, а також робимо наші експертні вибори, прогнози та ставки НБА.

Мемфіс згуртувався з 26-очкового дефіциту для приголомшливої перемоги 104-95 в Міннесоті в грі 3 четвер. Грізлі нейтралізували Т-вовків All-Star C Карл-Ентоні Таунс, тримаючи його лише на 8 очок за 4 спроби пострілу, а Мемфіс перевершив «Міннесоту» у трьох з «чотирьох факторів» у перемозі.

Грізлі SG Десмонд Бейн і PF Брендон Кларк активізував у грі 3. Бейн набрав у грі 26 очок, у тому числі 7-для-15 з 3-очкової землі, а Кларк додав 20 очок за 66,7% стрільби (6 для 9) з 8 підскоками з лави лавки.

Грізлі на Тімберволвз шанси та лінії

Грошова лінія (ML): Грізлі -145 (ставка $145, щоб виграти $100) | Тімберволвз +120 (ставка $100, щоб виграти $120)

Проти поширення: Грізлі -2.5 (-115) | Тімбервовки +2.5 (-107)

Понад/менше: 232,5 (Про: -110 | U: -110)

Грізлі в Timberwolves ключові травми

Грізлі

SF Діллон Брукс (фут) сумнівний

Тімбервовки

Жоден

Грізлі в Timberwolves вибори і прогнози

Передбачення

Грізлі 117, Тімбервовки 112

Грошова лінія

LEAN GRIZZLISE (-145), оскільки їх ML коштує всього 30 центів на долар дорожче, ніж їх спред.

Але я віддаю перевагу Мемфісу закладати точки за дешевшою ціною, оскільки ці команди мають подібну ідентичність, а Грізлі набагато ефективніші.

Обидві команди люблять виходити в перехідному періоді, змушуючи обороти або відключати живі підбори. Однак Мемфіс перевершує Міннесоту у всіх «чотирьох факторах» в цій серії.

Здається, що Міннесота і міста не мають відповіді на грізлі' коригування сидячи C Стівен Адамс і грати більш спортивні великі, які можуть залишитися перед містечками по периметру. KAT рано потрапляє в неприємну неприємність і був нечинним образливим в іграх 2 і 3.

Крім того, ця команда Міннесоти відчуває себе схожою на команду плей-офф у Мемфісі минулого сезону. Грізлі зробили останній пост-сезон через турнір play-in і вкрали гру 1 проти Юти Джаз, перш ніж програти наступні 4 гри. Я думаю, що Т-вовки мають схожу долю в цих плей-офф.

Це лише LEAN GRIZLILES (-145), тому що я досить впевнений у них, щоб закласти точки за нижчою ціною.

Електронна пошта

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на електронний бюлетень США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у свою поштову скриньку

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо, що зареєструвавшись!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version