Кращі серії MLB, щоб зробити ставку на вихідні: Доджерс проти Падреса, Red Sox v Промені і багато іншого

Author:

Моя БукіЯк ми прямуємо до кінця весни і початку літніх місяців, одна річ гарантована, і це бейсбол. На цьому тижні відбувається багато чудових ігор, з великою кількістю хороших серій. Давайте розглянемо кілька ігор на нашому радарі, і слід розглянути питання про ставки, щоб ви могли робити ставки проти коефіцієнтів MLB.

MLB Вихідні Ігри, щоб зробити ставку на | 22 квітня видання

Лос-Анджелес Доджерс проти Сан-Дієго Падреса

Одна серія, яку ми з нетерпінням чекали перегляду всіх міжсезоння, розпочнеться вихідні. Лос-Анджелес Доджерс подорожувати в Сан-Дієго, щоб взяти на Падрес. Це перший з трьох ігор для двох команд у вихідні. Ми очікуємо, що Доджерс будуть прихильні в цій грі.

Один з найкращих глечиків для Доджерса за останні два сезони, Хуліо Уріас, почне гру в п'ятницю. Це був бурхливий початок сезону 2022 року для Urias, з 3.86 ERA та рекордом 0-1. Після програшу двох з перших трьох ігор, Доджерс виграв вісім з останніх дев'яти.

Нік Мартінес візьме курган для Падреса цього вечора. Як і Уріас, це не був ідеальним початком сезону для Мартінеса через два старти. Він приносить 4.50 ERA із записом 0-1. У 10 подач роботи Мартінес відмовився від 12 хітів.

Сент-Луїс Кардиналс проти Цинциннаті Редс

Сент-Луїс Кардинали візьмуть на Цинциннаті червоні в Цинциннаті в суботу. У п'ятницю гра буде складною, щоб зробити ставку на через матч пітчингу. п'ятничний матч буде між Стівеном Мацом і Хантером Гріном. Ми дивимося на суботню гру, яка може бути не такою гарною для пітчингу.

У суботу Дакота Хадсон стартує для Сент-Луїса Кардиналів. Хадсон сходить з операції Томмі Джона і боровся в його поверненні. Він розбив двічі за рік і має 0-1 рекорд з 7.71 ERA. Можна було б подумати, що Хадсон зобов'язаний за хорошу вигул на цей раз.

Червоні Цинциннаті були нещасними до цих пір в цьому сезоні. Червоні програли дев'ять прямих ігор з поточним рекордом 2-11 на сезон. Сезон не став кращим після того, як їх власник зробив смішні коментарі про своїх шанувальників. Червоні знадобляться великі виступи від своїх глечиків у цій серії проти Сент-Луїса.

Нам подобаються Сент-Луїс Кардинали в цій серії.

Бостон Ред Сокс проти Тампа Бей Промені

Наша остання серія - це великий матч AL East featuring дві команди, які можуть бути чемпіоном дивізіону в кінці ночі. Майкл Вача та Корі Клубер мають намір зіткнутися в першій грі в п'ятницю. Обидва глечики мають велику кількість на рік.

Бостон в даний час стежує промені однією грою в турнірній таблиці, але обидві команди слід Торонто Блю Джейс. Це рано в сезоні, але Бостон боровся рано. Вони отримали повні виступи від усієї своєї команди, як вони могли б сподіватися.

Tampa Bay Rays, звичайно, не команда, яку вони були за останні кілька сезонів, але вони знаходяться в першочерговій позиції, щоб зробити ще один пробіг. Вони мають багато молодих талантів, але могли дозволити собі пітчинг допомогу. ЦЬОГО РОКУ AL East призначений для захоплень, і Тампа-Бей повинен бути в суміші.

Нам подобаються промені Тампа-Бей у цій серії.

Ставки MLB

Зробіть плей-офф

Світова серія

AL Вимпел

Вимпел НЛ

Останні новини MLB:

Топ MLB серії зробити ставку на вихідні: спритники v Падрес, червоний Сокс v промені і багато іншого

Піттсбург - Cubs | MLB Аналіз експертних ставок

Шанси світової серії виграти через 2 тижні: Скелясті гори реальні?

Ангели проти Астроса: Пітчинг Шохей Охтані | Аналіз ставок MLB

Вибрані, розумні вибори та темні коні для сезону MLB після тижня 1

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок MLB тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version