Мемфіс - Міннесота, гра 3 | Попередній перегляд ставок НБА та лінії

Author:

Мій BookieThe Західні конференції першого раунду плей-офф серії між № 2 Мемфіс і № 7 Міннесота прив'язаний 1-1, як він прямує до міст-побратимів у четвер. Grizzlies є короткими фаворитами на шанси НБА.

Як ставити грізлі на Timberwolves NBA Коефіцієнти та інформація про телебачення

Коли: четвер, 19:30 ET

Де: Цільовий центр

ТВ: ТНТ

Потік: додаток TNT

Радіо: Tunein.com

Коефіцієнти НБА: Грізлі -1.5 (всього 238)

Чому робити ставку на Мемфіс?

Після того, як засмутився в грі 1, Grizzlies згорнувся до перемоги 124-96 в грі 2, встановивши рекорд по франшизі плей-офф для найбільшого запасу перемоги.

Ja Morant грав 30 хвилин і мав 23 очки, 10 передач і дев'ять підбирань. Моран був на неправильному кінці екрана Карл-Ентоні Таунс протягом третього кварталу, який, можливо, був незаконним, але жодного дзвінка не було зроблено. Очковий охоронець All-Star буде доставлений назад до роздягальні, щоб пройти подальшу оцінку, але він зміг повернутися до дії. Моран впав один відскік сором'язливий того, що було б першим потрійний подвійний його постсезонної кар'єри.

Grizzlies відкрив другу половину з 21-7 пробігу, як Моран забив 12 у третій чверті, щоб поставити гру поза досяжністю. Мемфіс перевершив Міннесоту 64-47 у другому таймі і обмежив Timberwolves до 39% стрільби і лише шістьма передачами.

Джарен Джексон-молодший вистрілив 5-з 12 з поля, щоб закінчити 16 очок і сім підбирань. Після пропуску всіх п'яти його 3-х очкових спроб у втраті гри Мемфіса 1, Джексон відскочив гру в грі 2, як він був 4-для-7 з глибини. Стівен Адамс закінчив з однією допомогою за три хвилини. Це була груба ніч для Адамса, який протягом перших двох ігор серії виглядав сильно завищений. Він був свистом для двох швидких фолів у вівторок, і він знову не грав.

Тренер Тейлор Дженкінс більше звертався до Ксав'є Тіллмана. Він припадало 13 очок на стрілянину 6-за-7 і сім підбирань за 21 хвилину гри 2. Було зрозуміло, що Дженкінс мав більш жорсткий контроль на його обертанні, коли Кайл Андерсон почав другу половину замість Адамса. Дженкінс поїхав з Андерсоном над Тілманом, щоб зберегти його резервне обертання великого людини в порядку. Дженкінс потім повідомив Адамсу про своє рішення.

«Я розмовляв зі Стівеном, я дав йому знати рішення, яке я прийняв», - сказав Дженкінс. «Очевидно, він отримав ранні неприємності, лава котилася, склади, які ми мали там, котилися, і він повністю зрозумів».

Грізлі випередив Timberwolves 60-34 у фарбувальних точках, прихопивши 14 наступальних підборів, що призвело до 19 секундних очок. Грізлі також змусили 20 оборотів, які перетворилися на 28 очок на іншому кінці.

Чому робити ставку на Міннесоту?

Можна було майже побачити погану гру, що приходить для Міннесоти після побиття Кліпперс в турнірі, а потім виграти відкривачка цієї серії.

«Просто знову молода команда переживає це», - сказав тренер Wolves Кріс Фінч після втрати у грі 2. «Вони просто пережили свою першу перемогу плей-офф. Ви повинні навчитися поводитися з цими речами, як ви повинні навчитися обробляти що-небудь інше».

Ентоні Едвардс вдарив 7-з16 пострілів для покажчиків на 20 очок, шість підборів, одну допомогу, крадіжку та п'ять оборотів у втраті у вівторок. Едвардс грав досить добре, але забив 36 у своїх попередніх двох матчах. Едвардс приєднується до Стефона Марбері (24-26 квітня 1997 року в Х'юстоні) як єдині гравці Timberwolves, які набрали 20+ очок у кожному з перших двох кар'єрних плей-офф ігор. Після двох ігор Едвардс склав 56 очок, що добре за найбільшу кількість очок у двох послідовних іграх плей-офф гравця Тімбервольвса, оскільки Латрелл Спревелл мав 61 очко в двох прямо з 14-16 травня 2005 року проти Сакраменто.

Карл-Ентоні Таунс мав 15 очок, а 11 підбирань для своїх міст зафіксував свій п'ятий подвійний подвійний подвійний подвійний і 42-й сезону. Міста в середньому 23,8 балів і 11,6 підбивається на 53,0 відсотка стрільби з поля під час цього проміжку. Д'Анджело Рассел боровся з 11 очками на 3-11 стрільбі.

Таурен Принц зіграв через травму правого коліна у вівторок після того, як сидів Гра 1 і вдарив 4-оф-7 пострілів і два 3-покажчики на 12 очок, два підбори, два крадіжки і блок за 17 хвилин.

Патрік Беверлі був мінус-26 за 29 хвилин, а Малік Бізлі був мінус-24 за 22 хвилини. Джаден Макденіелс був 1 з 7 з трьома повітряними кулями на 3-х точкових спробах. А Timberwolves мали лише 16 передач, вистрілили 39,5 відсотка з поля і були побиті, 14-4, на наступальному склі, надаючи Grizzlies перевагу 19-8 у пунктах другого шансу.

«Я не переживаю. Я сподіваюся, що мої товариші по команді не турбуються», - сказав Едвардс після втрати. «Ми повертаємося до Міннесоти. Вони отримали прийти до нас додому і грати нас двічі біля ліжечка. І наш натовп, Я покладу нашу натовп там з кращими з них. Це їхня проблема, щоб мати справу з».

Ігрові тренди

Grizzlies 5-2-1 ATS в своїх останніх 8 іграх після перемоги прямо вгору.

Grizzlies - 25-10 ATS в своїх останніх 35 іграх як улюблені.

Grizzlies - 2-6-1 ATS в своїх останніх 9 дорожніх іграх.

Timberwolves 14-6-1 ATS в своїх останніх 21 іграх після прямого програшу.

Timberwolves - це 4-9 ATS в своїх останніх 13 іграх як андердог.

Грізлі - це 5-2 ОВС на останніх 7 зустрічах у Міннесоті.

Експертне прогнозування

Грізлі 119, Тімбервовки 116

Ставки НБА

Зробіть плей-офф

Чемпіонат

Конференції

Підрозділи

Останні новини НБА:

Мемфіс - Міннесота, гра 3 | Попередній перегляд ставок НБА та лінії

Західна конференція: Маверікс проти джазу Попередній перегляд ставок для гри 3 — Коефіцієнти плей-офф НБА

Західна конференція: Грізлі проти Тімбервольвса Попередній перегляд ставок на гру 3 - Коефіцієнти плей-офф НБА

Оновлення коефіцієнтів східної конференції НБА: Мілуокі ставки Фаворит, Бостон теж міг взяти титул

Оновлення ставок на західну конференцію НБА: Улюблені коефіцієнти Сонця, воїни виглядають чудово

Отримайте свої оновлені коефіцієнти ставок НБА тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version