Найкращі англ. NHL за 21.04.2022

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Є 11 ігор НХЛ на шифер у четвер, і це означає, що є багато варіантів виграшу для ваших парлей. Давайте поглянемо на пару NHL parlays, щоб зробити вашу ніч виграшною.

Торонто Maple Leafs ML +100/ Ванкувер Canucks, Міннесота wilD під 6 -115 /Бостон Брюїнс ML +105//$10 ставка платить $66.85

Торонто Maple Leafs знаходяться у чудовому місці, щоб зняти м'який розлад проти блискавки Тампа -Бей. Блискавка дійсно боролася з моменту пізньої перемоги тільки чотири з останніх десяти ігор, і це не буде легше в цій грі. Maple Leafs - елітна наступальна команда, і в останній грі вони забили п'ять голів. Злочин Maple Leafs буде занадто багато, оскільки вони тягнуть засмучений.

The Minnesota Wild нарешті отримав хорошу цільзнову в останній грі, і їх воротництво в цій грі дозволить грі залишитися під тотал. В останній грі Wild виграв 2-0. Я також не бачу, як Wild забив чотириабо п'ять голів. Шукайте 3-1 тип гри, а другу ногу вашого parlay, щоб готівкою.

Бостонські Брюїни також збираються зняти розлад. Піттсбург пінгвіни виглядають так, як вони могли б бути підтримкою в плей-офф і протягом останніх десяти ігор вони тільки підібрали три перемоги. Ці дві команди просто зіткнулися і Брюїнси виграв цю гру 2-1. Злочин пінгвінів збирається боротися, щоб знову забити в цьому, і це буде різниця, як Брюїнси отримати роботу. Повертаємося до Брюїнса.

Детройт Ред Вінгс +1.5 +190/Торонто Клен Ліфс ML +100//$10 ставка платить $48.00

Це довший постріл parlay, але Detroit Red WinGS знаходяться у чудовому місці, щоб запропонувати цінність. Немає сумнівів, що Флорида пантери були гарячими, але в останній грі проти нью-йоркських островів знадобилося понаднормові, щоб виконати роботу. Злочин забив лише три голи, і я очікую, що вони не підбіжать рахунок знову з правопорушенням. Шукайте Флорида, щоб забити лише три-чотири голи, і це дозволить Red Wings тримати його поруч. Задні червоні крила +1.5

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version