Колорадо Скелясті гори проти Філадельфії Філліс 4/18/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Філадельфія Філліс і Колорадо Скелясті гори зустрічаються в понеділок в MLB акції на Coors Field. Філадельфія Філліс потрібна перемога після програшу п'ять з останніх шести ігор. Колорадо Скелясті гори виглядають, щоб залишатися гарячими після перемоги шість з останніх восьми ігор.

Філадельфія Філліс забив 14 пробігів у своїх останніх трьох іграх і три або менше трас в п'яти з останніх восьми ігор. Філліс 0-5 в цьому сезоні, коли забив три або менше пробігів. Нік Кастелланос веде Філліс з 12 хітів і 6 RBI, в той час як JT Realmuto і Діді Грегоріус об'єднали для 19 хітів і 4 RBI. Аарон Нола отримує м'яч, і він 1-1 з 6.75 ERA і 12 закреслення в цьому сезоні. Нола 4-0 з 3.35 ЕРА і 52 закреслення в своїй кар'єрі проти Скелястих гір.

Колорадо Скелясті гори забили 19 пробігів у своїх останніх трьох іграх і чотири або більше пробігів у шести з останніх семи ігор. Скелясті гори 5-1 в цьому сезоні, коли забив чотири або більше трас. Коннор Джо лідирує Скелясті гори з 13 хітів і 4 RBI, в той час як Кріс Брайант і CJ Cron об'єдналися для 23 хітів і 14 RBI. Чад Куль отримує м'яч, і він 0-0 з 2.08 ERA і 5 strikeouts в цьому сезоні. Kuhl є 2-0 з 2.70 ERA і 16 закреслення у своїй кар'єрі проти Філліс.

Філліє 3-7 в своїх останніх 10 ігор після програшу і 6-1 в останніх іграх 7 понеділка. Скелясті гори 4-1 в їх останніх 5 домашніх ігор і 1-4 в останніх 5 понеділок ігор. Більше 4-1 в Філліс останні 5 в цілому. Більше 3-0-1 в Скелястих горах останні 4 в цілому. Філліє є 2-9 на останніх 11 засіданнях в Колорадо і 1-4 на останніх 5 засіданнях.

Аарон Нола був більш ніж проникливим через його перші 9.1 подач в цьому сезоні, і Філадельфія Філліс свіжий з серії з Марлінсом, де всі отримали розгойдували. Не зовсім весело, щоб відправитися до Coors, коли глечики тільки що отримали теги. Чад Куль був пристойним у своєму дебюті Скелястих гір і вдома минулого року, навіть якщо це було в Піттсбурзі, він мав 2.41 ERA і .209 дозволяв ватин середній. Скелясті гори відчувають себе живим андердогом у цьому місці. Я ризикну свої шанси.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version