Найкращі парлі НХЛ за 17.04.2022

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Існує лише шість ігор, що відбуваються в неділю по всій НХЛ, але все ще існує цінність по всій дошці з точки зору парлей. Давайте поглянемо на пару прикачок НХЛ, щоб зробити вашу неділю прибутковою.

Сан-Хосе Шаркс, Міннесота дикі над 6 -110/Нью-Йоркські островиml +170/Флорида Пантерс, Детройт Ред Вінгс над 7 +100 $10 ставка платить $93,09

Minnesota Wild повернувся до гри в їх жахливу оборону, але їх злочин все ще був сильним, і це буде продовжувати в цій грі. У суботу Дикі зазнали поразки 6-5. Я очікую, що втомлені ноги оборони Wild збирається дозволити акули бігти вгору рахунок. Wild продовжить свою сильну образу, і ця гра збирається йти набагато більше всього. Я шукаю 8 або 9 голів, які потрібно забити.

З більш легким шифером нам, можливо, доведеться скористатися деякими шансами з андердогами, але Нью-Йоркські острови пропонують тонну вартості. Острівці виграли сім з останніх десяти ігор, і їх сила весь сезон була обороною. Остання гра островців закрила Монреаль Канадці перемоги 3-0. Я не впевнений, що острівці закриють Торонто, але вони не збираються відмовлятися від більш ніж двох голів. Сильна оборона призведе до розладу островів.

Останній раз, коли Флорида Пантерс і Детройт Ред Вінгс зіткнулися з були вісім голів забиті, і я очікую, принаймні, що багато в цій грі. Пантери в середньому 4.2 голів за гру, яка є 1st в НХЛ. В останній грі проти реактивні пантери забили шість голів, а проти захисту Red Wings, яка мала проблеми, вони знову підбіжать рахунок. Поверніть понад сім голів.

Сент-Луїс Блюз, Нешвілл Хижаки під 6 -110 Флорида пантерс, Детройт Червоні крила над 7 +100//$10 ставка платить $28.18

Сент-Луїс Блюз і Нешвілл Хижаки обидва мали емоційні перемоги в суботу, і я очікую зниження балів для обох команд. Там будуть дуже втомлені ноги від обох команд, і я очікую, особливо, оскільки гра продовжується, що призведе до того, що обидві команди не мають багато шансів на якість скорингу. Поверніть під готівку.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version