Ставки світової серії Шанси на перемогу після дня відкриття

Author:

Мій букмекер Ми тиждень регулярного сезону 2022 року, і здебільшого команди, які всі вважали б хорошими, були б хорошими, і команди, які, як очікується, будуть паршивими, також були. Лос-Анджелес Доджерс залишаються +475 фаворитів, щоб виграти Світову серію.

Лос-Анджелес розпочав 3-2, що є твердим, враховуючи, що команда ще не грала вдома. Домашній відкривачка - четвер проти Цинциннаті. Доджерс буде грати червоні протягом чотирьох ігор, перш ніж вони вітати чемпіона світової серії Атланти Бравс стадіону Доджер наступного понеділка ввечері для першого з трьох.

Star Shortstop Trea Turner знаходиться на 24-гра ударної смуги, найдовший за спритник, оскільки Андре Етьє підключений до хіта в 30 прямих ігор з квітня 2 по 6 травня 2011 року. У 56 іграх з Доджерс, він зараз вражає .328 з 17 дублів, 10 гомерів, 30 RBI. Тернер закінчив минулого сезону з a.328 ватин середній, захопивши свій перший кар'єрний ватин чемпіонату і ставши першим Проноджер, щоб виграти ватин титул, так як Томмі Девіс виграв назад до спини корони в 1962 і 1963.

Мабуть, найкраще значення на дошці World Series зараз - Tampa Bay, становить +1400 і продовжує вигравати, незважаючи на одну з найнижчих зарплат у спорті і майже відсутність підтримки шанувальників. Команда отримала деякі погані новини на цьому тижні, хоча, як стартовий глечик Луїс Патіно був переведений з 10-денного списку травмованих до 60-денного списку травмованих. Патіно зазнав важкого лівого косого напруги в першому іннінгу свого дебютного регулярного сезону 2022 року в понеділок проти легкої атлетики і тепер офіційно буде на полиці принаймні до початку червня. Це удар по стартовій ротації Rays, яка вже розпочала рік з низки проблем з навантаженням.

У серпні минулого року Тампа -Бей туз Тайлер Гласноу переніс операцію Томмі Джона. У весняному тренуванні промені втратили найвищу перспективу Шейн Баз (артроскопічна хірургія правого ліктя) принаймні перший місяць сезону. У понеділок вони помістили лівша Райана Ярбро (герметичність лівого паху) до 10-денного списку поранених, хоча він, як очікується, незабаром повернеться.

«Останнім часом у нас було два стартери досить швидко, але ми перегрупуватимемо», - сказав менеджер променів Кевін Кеш після їх першої втрати сезону. «У нас є достатньо пітчингу, який повинен бути в змозі покрити нас. Луїс, ми повинні отримати його здоровим, тому що він є великою частиною того, що ми намагаємося зробити тут, і його речі, коли він правий, дійсно, дійсно вражає».

Не ставте проти Променів вдома. Вони Промені не прокотилися вдома (незалежно від довжини серій) з 19-21 квітня 2019 року проти BOS (0-3). Жодна команда в майорах не пішла так давно, як прокотилася вдома, а Промені та Доджерс - єдині двоє, не будучи проносяться вдома з 2020-21 року.

Чемпіон, що захищає Атланта Бравс, +1200 повторити, але вони виглядали трохи хиткими на початку з 3-4 рекордом і всі сім ігор вдома. Вони втратили два з трьох вдома проти Вашингтона, щоб відкрити цього тижня, і громадяни не хороші.

Для порівняння, Braves виграв 14 з 19 ігор з Вашингтоном минулого сезону, найбільш клуб коли-небудь виграв проти громадян в один сезон, так як бейсбол повернувся до столиці країни в 2005. The Braves перевершив Вашингтон 101-73 (+28) в 19 іграх минулого сезону, відзначаючи 11-й раз, коли Бравс забив потрійні цифри проти команди в сезоні з початку початку століття.

Більше поганих новин: стартер відкриття Макс Фрід має 5.73 ERA у своїх перших двох стартах, і полегшуючий Люк Джексон мав операцію Томмі Джона в середу в Арлінгтоні, штат Техас. Він був 2-2 з кар'єрою краще 1.98 ERA в 71 іграх у 2021 році. Він мав 0.00 ЕРА в трьох іграх світової серії проти Х'юстона.

Довгі постріли, щоб виграти Світову серію, - це пірати на +50000... і, так, цього не відбувається. Команда може викликати найвищу перспективу і NL Новачок року кандидат Онейл Крус в будь-який день, однак. Він добре вдарив у табір, але був відправлений за приправою - тобто міркувань часу обслуговування.

Ставки MLB

Зробіть плей-офф

Світова серія

AL Вимпел

Вимпел НЛ

Останні новини MLB:

Ставки світової серії Шанси на перемогу після дня відкриття

Філліс - Марлінс | 2022 Аналіз експертних ставок MLB

Блю Джейс проти янкі | Коефіцієнти, вибори та прогнози MLB

Попередній перегляд ставок MLB: Сан-Дієго Падрес проти Сан-Франциско Гігантів

Мец проти Філліс | Лінії ставок MLB

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок MLB тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version