Пивовари Мілуокі проти Сент-Луїса Кардиналів 4/14/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Сент-Луїс Кардинали зустрічають Мілуокі пивоварів у матчі Центрального дивізіону NL в акції MLB від американського сімейного поля в четвер.

Сент-Луїс кардинали прийшли в цей відпочив після того, як фінал середу проти Канзас-Сіті був відкладений. Остання дія Карти прийшла в 6-5 перемога над королівськими особами у вівторок. Всі пошкодження Сент-Луїса на табло прийшли через лонгбол, як Ендрю Кнізнер мав трибігати додому бігти в той час як Нолан Аренадо мав двобічний гомер. Альберт Пухоль мав три хіти з сольним додому бігти, щоб перекрити забив для карт у виграші. Томмі Едман пішов 2 для 4 з подвійним, тоді як Пол ДеДжонг мав свій власний дубль. Ділан Карлсон і Тайлер О'Ніл кожен мав базовий удар, а також, щоб закінчити злочин для карт у виграші. Дакота Хадсон дозволила три пробіги на п'ять хітів, в той час як викреслюючи чотири більше чотирьох подач роботи, а не факторингу в рішенні. Джордан Хікс отримав перемогу в полегшенні, а Геованні Галлегос закрив 9-е місце для збереження. Адам Уейнрайт стартує тут і 1-0 з 0.00 ERA і 6 закреслення цього сезону.

Пивовари Мілуокі будуть шукати, щоб побудувати на їх 4-2 виграти над Балтіморі Іволги в останній грі. Rawdy Tellez мав два хіти в ході 2 для 4 з парою парних, в той час як Kolten Вонг мав трійку пінч-хіт з RBI і Майк Бросо додав RBI свого власного, щоб зняти рахунок за Brew Crew у виграші. Віктор Каратіні, Кестон Хіура та Хантер Ренфрое мали базові хіти, щоб округлити злочин для пивоварів у перемозі. Корбін Бернс кинув сім подач відключення, дозволивши лише три удари, розкреслюючи вісім, а не факторингу в рішенні. Бред Боксбергер отримав перемогу в полегшенні в той час як Джош Хадер закрив 9-е для свого 3-го збереження. Брендон Вудрафф стартує тут і 0-1 з 17,18 ERA і 2 закреслення цього сезону.

Я отримую справу, щоб бути зроблено в будь-якому випадку тут, але я схиляюся до кардиналів тут. Мені не сподобалося те, що я бачив від пивоварів у їх відкривачці, і хоча Мілуокі повинен бути в змозі правий корабель в решті-решт, я не роблю ставку на тут і зараз, і реальність тут полягає в тому, що Адам Уейнрайт качає добре рано і взяв, де він пішов у минулому сезоні. Дай мені Карти.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version