Міннесота Близнюки проти Лос-Анджелеса Доджерса 4/13/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Лос-Анджелес Доджерс та Близнюки Міннесоти зустрічаються в акції MLB з цільового поля в середу ввечері.

Лос-Анджелес Доджерс спробує побудувати на їх 7-2 перемогу над Близнюками з вівторка. Уілл Сміт і Гевін Люкс кожен мав подвійний і два RBIs з Lux збирається 2 для 4 на блюдо у виграші. Джастін Тернер і Треа Тернер кожен мав RBI, тоді як Фредді Фрімен і Кріс Тейлор кожен мав подвійний з Фріменом збирається 2 для 4 на блюдо в перемозі. Ендрю Хіані кинув 4.1 подач відключення м'яча, що дозволяє всього три хіти, розкреслюючи п'ять, а не факторингу в рішенні. Даніель Хадсон отримав перемогу в полегшенні, щоб поліпшити до 1-0 на рік. Клейтон Кершоу стартує тут і був 10-8 з 3.55 ERA і 144 закреслення минулого сезону.

Близнюки Міннесоти спробують відскочити від їх поразки від рук Доджерса в середу. Макс Кеплер і Карлос Корреа кожен мав два хіти з подвійним, з Кеплером журналювання RBI, тоді як Корреа мала пару двох мішків у втраті зусиль. Хорхе Поланко додав базовий хіт, а також Близнюки увійшли лише п'ять хітів як команда у втраті зусиль. Кріс Арчер кинув чотири подач бейсболу з двома ударами, викреслюючи три, не факторинг у рішенні. Еміліо Паган прийняв втрати, врезультаті знизившись до 0-1 на рік. Кріс Паддак, як очікується, зробить старт для Близнюків тут і був 7-7 з 5.07 ERA в 23 іграх для Сан-Дієго Падрес минулого сезону.

Я отримую справу, щоб бути зроблено для обох сторін в цьому, але я збираюся на бік з Доджерс тут. Кріс Паддак stunk проти Доджерса минулого року і протягом своєї кар'єри досить відверто, і в той час як Клейтон Кершоу не виглядає як туз, який він колись був з точки зору здоров'я, він все ще більш надійна рука тут з кращою лінійкою позаду нього. Я повернусюди Доджерс.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version