Сан-Франциско Гіганти проти Сан-Дієго Падреса 4/11/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Сан-Дієго Падрес і Сан-Франциско гіганти зустрічаються в NL Захід дивізії матчуп в MLB дії з Oracle Park в понеділок ввечері.

San Diego Padres буде виглядати, щоб побудувати на своїй серії виграти, приймаючи 3 з 4 з набору після 10-5 перемога над Арізоною минулого тайм-ауту. Джуріксон Профар мав великий шолом, тоді як Хорхе Альфаро мав сольний домашній біг. Менні Мачадо мав подвійний і RBI, тоді як Остін Нола мав два хіти з RBI, а Джейк Кроненворт мав RBI власного. Ха-Сон Кім мав потрійний, тоді як Трент Грішам і Люк Вот кожен мав базовий удар, а також, щоб закінчити злочин для Падреса у виграші. Нік Мартінес почне тут старт і буде робити свою першу вищу лігу з 2017 року тут.

Сан-Франциско Гіганти будуть шукати, щоб побудувати свою серію виграти над Marlins, взявши фінал недільної серії за підсумковим рахунком 3-2. Маурісіо Дюбон мав подвійний і RBI в той час як Уілмер Флорес і Люк Вільямс кожен мав RBI, а також у виграші. Дарін Руф додав подвійний, тоді як Хеліот Рамос мав два хіти, і Брендон Кроуфорд додав хіт, а також гіганти мали лише шість хітів як команда у виграші. Ентоні ДеСклафані відмовився від двох руссна на вісім хітів, розкреслюючи п'ять понад вісім подач роботи, а не факторинг У рішенні. Джарлін Гарсія отримав перемогу після двох подач полегшення, тоді як Домінік Леоне закрив 9-е з парою закреслення для збереження. Алекс Вуд стартує тут і був 10-4 з 3.83 ERA минулого сезону.

Я отримую справу, щоб зробити для Падреса і плюс гроші, але його слід взяти з зерном солі, як Арізона Diamondbacks не виглядають, як вони будуть багато будинку, щоб написати додому про. Крім того, Падрес рись з Ніка Мартінеса, який не почав займатися майорами з 2017 року, і хоча він мав недавній успіх в Японії, талант іноді займає деякий час, щоб перекласти, якщо взагалі. Гіганти були твердими проти Майамі, а Алекс Вуд - твердий глечик у своєму власному праві. Дайте мені Гігантів і розумну ціну вдома тут.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version