Атланта Бравс проти громадян Вашингтона 4/11/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Громадяни Вашингтона і Атланта Бравс зустрічаються в NL Схід дивізії матчуп в MLB акції з Truist Park в понеділок ввечері.

Громадяни Вашингтона виглядатимуть, щоб побудувати на своїй перемозі 4-2 над Нью-Йоркським Мецом минулого тайм-ауту. Нельсон Крус очолив шлях, йдучи 2 для 4 з домашнім пробігом та трьома загальними RBIs, тоді як Луцій Фокс також мав RBI. Майкель Франко, Ядіель Ернандес та Джош Белл мали базовий удар, щоб перекрити злочин Вашингтона, оскільки громадяни мали лише п'ять хітів як команда у перемозі. Ерік Федде відмовився від двох пробігів на п'ять хітів, розкреслюючи п'ять більше п'яти подач роботи, а не факторингу в рішенні. Кайл Фіннеган отримав перемогу в полегшенні, щоб поліпшити до 1-0 в той час як Таннер Рейні отримав збереження, закривши 9-е. Anibal Sanchez в даний час вкладками, щоб почати тут і був 4-5 з 6.62 ERA для Вашингтона ще в 2020 році.

Атланта Бравс буде шукати відскоку від програшу 6-3 до червоних у фіналі недільної серії, встановивши для розколу серії. Метт Олсон пішов 3 на 4 з сольним домашнім бігом, поки Тревіс д'Арно мав власного сольного гомера. Марселл Озуна мав RBI, щоб округлити скоринг для Бравса у втраті, тоді як Остін Райлі мав подвійний, а Адам Дюваль та Денсбі Суонсон кожен мав власний власний стук бази, щоб зняти злочин Braves як команда в поразці. Ян Андерсон відмовився від п'яти пробігів на три хіти за всього 2.2 подач роботи. Huascar Ynoa стартує тут і був 4-6 з 4.05 ERA минулого сезону.

Я отримую, чому ви дивитеся на шлях Вашингтона після того, як громадяни врятували перемогу проти Мец в неділю в той час як Бравз зривалися і влаштувалися на розкол з Цинциннаті. Однак перемога громадян не буде звичайним явищем протягом більшої частини року, і ви повинні задатися питанням, скільки зірка, як Хуан Сото, мириться, перш ніж захотіти піти, або якщо він буде в ній протягом тривалого часу та дня оплати, який приходить з нею. Атланта - набагато краща команда тут, і хоча я не фанат Huascar Ynoa, я довіряю йому набагато більше, ніж Анібал Санчес, який не розбився з 2021 року, щоб почати, тому дайте мені Бравз тут.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version