Must Bet NHL Вихідні ігри: Круїни-Lightning, Капіталі-Пінгвіни

Author:

Моя BookiThe Нью-Джерсі Дияволи знаходяться в розпал ще одного програшного сезону, і ось ще одна причина, можливо, зникати їх решту шляху: Зірка вперед Джек Хьюз робиться через травму коліна. Враховуючи терміни травми Хьюса, було вирішено, що він буде утримуватися з цих ігор і негайно почне свою реабілітацію та кондиціонування руху. Це був третій сезон НХЛ для Хьюза та його найпродуктивнішого досі. Центр мав 56 очок у 49 іграх, 26 голів та 30 результативних передач. Ось погляд на два інтригуючі матчі НХЛ у ці вихідні. Перевірте назад на шанси.

Must Bet NHL Вихідні Ігри

Бостон в затоці Тампа, п'ятниця

Це 7 вечора ET падіння шайби з Тампи і показано в мережі NHL. Це надзвичайно важливо в Атлантичному дивізіоні. Флорида збирається виграти його, і два Торонто, Тампа-Бей і Бостон закінчать друге і третє. Команди другого і третього місця будуть стикатися один з одним. Команда четвертого місця повинна зіткнутися з чемпіоном дивізіону в раунді 1.

Бостон зазнав поганих втрат у вівторок, 5-3 в Детройті, і побачив оборонний та торгове придбання Хампус Ліндхольм підтримують травму нижнього тіла. Ліндхольм був поранений, коли він зіткнувся в Детройті Піус Сутер у другому періоді. Незрозуміло, чи пропустить Ліндхольм час. З моменту придбання Брюїнс, Ліндхольм має чотири передачі в семи іграх, а в середньому 21:45 хвилин.

Зоряний вінгер Девід Пастрнак пропустив вівторок з травмою постраждала в понеділок, і він під питанням. У цьому сезоні Пастрнак має 38 голів та 71 бал у 69 конкурсах. Центр Трент Фредерік також був у вівторок з травмою. Має п'ять голів і 15 очок в 49 конкурсах.

Основна травма Тампи - захисник Райана МакДонага. Останній раз він зіграв 24 березня і має три голи та 21 очко у 60 конкурсах 2021-22. Це остання регулярно-сезонна зустріч між командами. Бостон лідирує 2-1 і виграв останню гру 3-2 вдома 24 березня. Пастрнак мав свій 12-й кар'єрний хет-трик, забивши тайбрейк з 4:10 ліворуч. Ерік Хаула допомагав у всіх трьох м'ячах Брюнів - його першій кар'єрі тридопомоги грі. Джеремі Суейман зупинив 22 постріли для Брюїнса. Брендон Хейгель і Стівен Стамкос забили за «Тампа-Бей», а Андрій Василевський зробив 36 сейвів для Блискавки.

Вашингтон в Піттсбурзі, субота

Цей починається о 3 вечора ET і на національному телебаченні на ABC. Ці команди також могли зустрітися в першому турі плей-офф столичного дивізіону залежно від того, як все витрушує. Звичайно, це оновлення одного з найкращих індивідуальних суперництв НХЛ у майбутньому Залі Famers Алекса Овечкіна з Вашингтона та Сідні Кросбі з Піттсбурга.

Овечкін є одним ігровим голом сором'язливий проходження Горді Хоу (121) за другий за кількістю в історії НХЛ і один очко сором'язливий 1400 очок кар'єри. Овечкін прагне досягти позначки 50-гола в дев'ятий раз в кар'єрі. Це зв'яже Уейн Гретцкі та Майк Боссі для самих 50-голів сезонів в історії НХЛ. Овечкін додатково став би першим гравцем в історії НХЛ, який досяг позначки 50-голів у віці 36 років і старше. Nicklas Backstrom - це одна допомога сором'язливий проходження Дениса Потвіна (742a) за 45 найбільш передач в історії НХЛ

Повинен бути Vitek Vanecek в сітці для Caps, і він спить. Vitek Vanecek здався чотири голи на 18 пострілів минулого разу в програші Міннесоті Дикій природі. Це була третя поява Ванечека в його останніх чотирьох, в якій він здався чотири або більше голів. У цьому чотириігрового проміжку він відмовився від загальної кількості 16 голів. Шапки досить здорові.

Піттсбурзький вінгер Джейсон Цукер (нижня частина тіла), який був повноправним учасником серединної практики. Цукер був останнім у складі 31 березня і має 14 балів на рік. «Ми побачимо, як це відбувається, але нас, безумовно, заохочує те, що ми бачили сьогодні», - сказав тренер Майк Салліван після. «У нього була хороша практика».

В інших хороших новин про травму фронт, Брок МакГінн приєднався до командної практики вперше після того, як зазнав травми верхньої частини тіла 11 березня проти Вегаса. Форвард, який пропустив останні 12 ігор, носив безконтактну майку. Таким чином, McGinn не зовсім готовий до гри.

Вашингтон 2-1 проти Піттсбурга в цьому сезоні, і це їх остаточна зустріч, що не плей-офф.

Експерт вибирає

Блискавка і пінгвіни

Must Bet NHL Вихідні ігри: Круїни-Lightning, Капіталі-Пінгвіни

2022 Прогнози ставок на плей-офф НХЛ для матчів Східної та Західної конференції

Кращі вибірки ставок NHL Parlay на тиждень 24: Матчі з понеділка по середу

4 тижні з плей-офф НХЛ: Хто в, хто поза, на полюванні?

Топ-2022 NHL Тиждень 22 матчі, які повинні зробити ставку на вихідні

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок НХЛ тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version