Начальники DE Френк Кларк вербування Тирана Матьє назад в Канзас-Сіті

Author:

Chiefs WireThe Kansas City Chiefs все ще є кілька необмежених вільних агентів, що плавають навколо там, в тому числі зірки S Tyrann Mathieu.

Матьє взяв свій перший візит під час вільного агентства на початку цього тижня, зустріч з латуні святих в Новому Орлеані, штат Луїзіана, під час гастролюючих командних об'єктів. Матьє, звичайно, грав у футболі коледжу в LSU в Батон-Руж, і він виріс у Новому Орлеані.

Матьє раніше заявив, що він хотів би представляти своє рідне місто, граючи за святих, але він залишив Святі об'єкти без угоди і, здається, не поспішає підписати його. Перспектива підписання Матьє в іншому місці мала одного захисника начальників, що розсилав свій власний крок рекрутингу в соціальних мережах.

Оборонний кінець начальників Френк Кларк опублікував повідомлення Матьє у своїй історії в Instagram у середу. Метт Лейн KC Sports Network поділився скріншотом повідомлення.

👑 pic.twitter.com/jc55spDKlF

- Метт Лейн (@Matty_KCSN) Квітень 6, 2022

«Один мо біг 5! Мені потрібна моя собака», - написав Кларк, перш ніж позначати Instagram Матьє.

Кларк і Матьє обидва прийшли до Канзас-Сіті разом у 2019 році, допомагаючи принести певне ставлення до відновленої оборони начальників під Стівом Спаннуоло. Кларк взяв зарплату скоротити це міжсезоння, щоб залишитися в Канзас-Сіті, але спекуляції рясніє, що вимоги до контракту Матьє були занадто високими, що затримало його ринок у вільному агентстві. Матьє сходить від контракту з начальниками, де він заробляв більше 14 мільйонів доларів на рік.

Незрозуміло, чи хоче фронт-офіс у К.К. повернути Матьє, як це робить Кларк. Після початку вільного агентства повідомлялося, що начальники навіть не запропонували Матьє контракт. Чи змінилася їхпозиція взагалі і чи захоче Матьє навіть повернутися в цей момент? Важко сказати, але добре бачити, як Кларк докладає зусиль в будь-якому випадку.

Список

href=»

title="Tracking Chiefs' топ-30 відвідувань, приватні тренування»

Відстеження топ-30 відвідувань начальників, приватних тренувань

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version