Скільки місця для шапки мають Барани після підписання Боббі Вагнера?

Author:

Дріт Баранів

Боббі Вагнер офіційно підписав свій п'ятирічний контракт з Los Angeles Rams цього тижня, прибувши в Тисячу Дубів і влаштуватися з його новим спорядженням. Після того, як він підписався на пунктирній лінії, ми дізналися подробиці його угоди, яка має базову вартість 50 мільйонів доларів і може коштувати до 65 мільйонів доларів.

Не дивно, що Барани тримали шапку Вагнера в 1 році, досягши всього 2,5 мільйона доларів. У Лос-Анджелесі не було тонни місця для капіталізації, тому збереження низького числа Вагнера було важливим.

З угодою Вагнера було враховано, скільки місця капіталізації Барани залишили цього міжсезоння? Згідно з Over the Cap, Барани залишаються 7,168 мільйонів доларів у приміщенні. Це не включає річну угоду Райлі Діксона, яка була підписана у вівторок, але, враховуючи, що він є гравцем, він не повинен займати більше ніж близько 1,5 мільйона доларів.

Барани все ще можуть отримати додатковий простір, розширюючи Аарон Дональд і, можливо, Купер Купп. Дональд має капіталізацію 26,75 мільйонів доларів, а Kupp's - 18,68 мільйонів доларів цього року, тому розширення для будь-якого гравця може створити місце, поширюючи гроші, як це робив Барани з Метью Стаффордом.

Cap простір важливий прямо зараз, тому що Барани все ще мають кричущі потреби на зовнішньому linebacker і cornerback після фон Міллера і Darious Williams залишили у вільному агентстві. Стефон Гілмор все ще там, як і Трей Квіти, Мелвін Інграм та Джадевеон Клоуні, всі з яких Барани все ще мають простір для підписання.

Це лише питання про те, чи хочуть вони взяти на себе зобов'язання з будь-яким із цих гравців із зворотними навантаженими угодами, щоб зберегти шапку року 1.

Список

href=»

title="Шон Маквей 6 кращих цитат про підписання Боббі Вагнера»

6 найкращих цитат Шона Маквея на підписанні Боббі Вагнера

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version