Найкращі матчі Counter Strike, щоб зробити ставку на: ESL Pro League Сезон 15 Аналіз ставок плей-офф

Author:
en flag
ko flag
uk flag

Мій BookieMyBookie приносить вам Counter-Strike: превью глобального наступального ставок та прогнози для матчів другого раунду плей-офф ESL Pro League Сезон 15, надаючи вам всю інформацію, необхідну для ставки з коефіцієнтами ставок на кіберспорт.

Сьогодні ми перевіряємо дві ігри, заплановані на середу, 6 квітня, в Entropiq vs Astralis та Heroic vs Team Liquid, які зафіксують роги в раунді 12, за місце в чвертьфіналі.

Top Counter-Strike: Глобальні наступальні ігри для вейджер у середу, 6 квітня

Ентропік проти Астраліса

Коли: середа, 6 квітня — 15:30 за центральноєвропейським

Entroipiq і Astralis зіткнуться в середу, 6 квітня, у відкритті раунду плей-офф ESL Pro League 15 сезон. Це ознаменуватиме їх другу зустріч і перша з 22 січня, коли Entropiq виграв 2-1, з 13-16 на Стародавній, 16-8 на Nuke, і 16-13 на Естакаді.

Entreopiq бився в плей-офф через групу А, яку вони закінчили з рекордом 4-1 та різницею в раунді +18. Протягом п'яти ігор єдина поразка Entropiq стала проти можливих переможців групи, Ніндзя в Піжамі (0-2), але вони виграли MOUZ (2-0), LookingForOrg (2-0), G2 Esports (2-1), і Fnatic (2-0).

Слід визнати, що Entropiq мав відносно легку групу, значною мірою тому, що G2 недопрацював, але вони все ще заслуговують певної поваги до своїх виступів минулого місяця.

Astralis були посіяні в групу D, поряд з AGO, Злі генії, Складність, Героїчний і Natus Vincere. Данці закінчили групу на третьому місці з рекордом 3-2, включаючи перемоги проти EG (2:0), AGO (2-0) та складності (2-1) та двох поразок проти героїчних (1-2) та navi (1-2).

Оскільки Astralis мав більш жорстку групу, ми повинні дати їм певну повагу до перемоги трьох карт, але реально, вони виграли лише AGO, Складність та EG, які не є точно командами вищого рівня.

Entropiq коштує близько +125, що повинно бути справедливим, але у них є солідні шанси вийти вперед. Це матч 50/50, тому ми повинні бути на стороні з сторонніми, щоб зняти датчан.

Прогноз: Entropiq, щоб виграти

Героїчна проти команди Liquid

Коли: Середа, 6 квітня — 19:30 CET

Героїчні мали деякі хиткі моменти в групі D, але вони все ще закінчилися по-друге, із записом 4-1. Їх єдина втрата сталася проти поточної команди №1 у світі, navi (0-2), але героїчний виглядав добре у всіх своїх чотирьох перемогах проти AGO (2-0), Evil Geniuses (2-0), Astralis (2-1) та складності (2-0).

Team Liquid кваліфікувалася на плей-офф через групу С, де не було багато великих імен-команд. І все ж вони ледве пройшли з записом 3-2 та різницею на карті +24. Протягом п'яти ігор Liquid виграв проти BIG (2-0), GODSENT (2:0) та партійних астронавтів (2:0), але вони не могли доставити проти Movistar Riders (1-2) та гравців (0-2).

Такі результати чітко показують, що хоча Liquid може добре працювати проти слабших команд, вони не надто ефективні, коли стикаються з відповідними загонами вищого рівня. І це не зробить їм жодних прихильників проти героїчних, які є одним з головних кандидатів на перемогу в ESL Pro League.

Team Liquid оцінюються настільки ж високо, як +225 для цього бою, що є справедливим, і їх шанси на перемогу невеликі. Героїчні - це просто набагато краща команда зверху вниз і повинна виконати роботу в прямих картах.

Прогноз: Героїчні карти -1.5

Найкращі матчі Counter Strike, щоб зробити ставку на: ESL Pro League Сезон 15 Аналіз ставок плей-офф

Найкращі матчі CSGO для ставок: Аналіз ставок ESL Pro League Group D

Найкращі матчі CSGO, щоб зробити ставку на: Аналіз ставок ESL Pro League Group C

Найкращі матчі CSGO, щоб зробити ставку на: Аналіз ставок ESL Pro League Group B

Найкращі матчі контр-страйку, щоб зробити ставку на: ESL Pro Ліга Сезон 15 Аналіз ставок

Отримайте свої оновлені коефіцієнти ставок на кіберспорт тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM