Колорадо Лавина в Піттсбурзі пінгвіни шанси, вибори і прогноз

Author:

SPORTSBOOKWIREКолорадо Лавина (49-14-6) квадрат проти Піттсбурзькі пінгвіни (41-19-10) Вівторок у другій половині дому та дому на PPG Paints Arena. Падіння шайби заплановано на 7 вечора ET (ESPN +). Нижче ми розглянемо шанси та лінії Лавини проти пінгвінів та робимо наш експерт NHL вибирає, прогнози та ставки.

Колорадо захистив домашній лід у трилері 3-2 над цими ручками на Ball Arena субота. Avs D Devon Toews забив переможний гол, залишившись менше п'яти хвилин. Лавина виграла чотири з п'яти і вісім з 10.

Пінгвіни потребують цієї гри, як вони jockeying для плей-офф позиціонування. Піттсбург програв чотири з останніх шести ігор в тому, що є найжорсткішою частиною їх розкладу сезону. Шість з останніх 10 виїздів були проти команд плей-офф, а сьома була проти бурхливого Буффало-Сабреса.

Лавина у пінгвінів шанси, поширення та лінії

Коефіцієнти, надані Tipico Sportsbook; отримати доступ до USA TODAY Спортивні результати та ставки на спорт концентратор для повного списку. Лінії востаннє оновлюються о 9:30 ранку ET.

Грошова лінія: Лавина -105 (ставка $105, щоб виграти $100) | Пінгвіни -115 (ставка $115, щоб виграти $100)

Проти поширення (ОВС): Лавина +1.5 (-290) | Пінгвіни -1.5 (+200)

Над/менше (O/U): 6.5 (O: +100 | U: -125)

Лавина у пінгвінів прогнозували ворот

Дарсі Куемпер (32-9-3, 2.37 GAA, .925 SV%, 5 SO) проти Трістан Джаррі (33-15-6, 2.34 GAA, .921 SV%, 4 SO)

Kuemper був чудовим і дозволив 3 голи або менше у восьми прямих іграх. Він зупинив 38 з 40 пострілів, які він бачив проти Pens Saturday, і він повинен тримати Авс в цій грі.

Джаррі повинен бути кращим, ніж він був вниз по ділянці минулого року для Ручки, щоб зробити що-небудь в постсезон. Він дозволив 13 голів в останніх чотирьох матчах, включаючи три на 38 пострілів до цих Авс суботу. Йому потрібно зробити тут заяву.

Робіть ставку на спорт з Tipico

Ексклюзивна пропозиція мережі США СЬОГОДНІ: Депозит $10 або більше, отримати $200 в миттєві ставки кредитів на Tipico Sportsbook! Нова пропозиція клієнтів у CO та NJ. 21+, див. Tipico.com для Загальних положень та умов.

Ставте зараз

Лавина на пінгвінів шанси, лінії, вибори та прогнози

передбачення

Пінгвіни 3, Лавина 2

Грошова лінія

Гроші літають на Колорадо, як вони були на плюс гроші раніше вівторка, і це має сенс, якщо ви йдете строго за номерами. Однак це гра Піттсбург потребує більше.

Колорадо також все ще без C Габріеля Ландескога і потенційно буде без C Назем Кадрі знову. Пінгвіни виграли три з чотирьох у цій серії, і вони повинні захищати домашній лід. ПІНГВІНИ (-115) - це шлях.

Проти поширення

Колорадо та страхування коштуватимуть вам майже втри рази від вашого повернення, і Піттсбург не грав досить добре, щоб розглянути лінію шайби за межами перемоги 11,2, яку вони збили проти Детройта. ПРОЙТИ.

Над/Під

Дві з трьох останніх ігор між цими командами закінчилися 3-2. Авс потрапив під чотири поспіль, і це 12-2-2 в останні 16 Авс проти команд ігор понад. 500. UNDER 6.5 (-125) - це шлях сюди.

Дивитися: ESPN+ став обов'язковим для любителів хокею. Отримайте доступ до понад 1000 поза ринкових ігор НХЛ, 75 щотижневих національних ігор та багато іншого протягом усього сезону. Підпишіться на ESPN+ зараз!

Робіть ставку юридично в Інтернеті з надійним партнером: Tipico Sportsbook, офіційний партнер спортивної книги Sportsbook Wire в CO, NJ та незабаром IA. Ставте зараз!

Якщо ви шукаєте більше вибору та порад щодо ставок на спорт, отримайте доступ до всього нашого вмісту на SportsbookWire.com та BetFTW. Будь ласка, грати відповідально.

Слідкуйте за SportsbookWire на Twitter і як ми на Facebook.

Gannett може отримувати дохід від Tipico для рефералів аудиторії на послуги ставок. Tipico не має ніякого впливу на такі доходи, ні яким чином не залежать від новин них або пов'язані з новинними кімнатами або висвітленням новин. Див. розділ Tipico.com для Загальних положень та умов. Лише 21+. Проблема азартних ігор? Виклик 1-800-GAMBLER (Нью-Джерсі), 1-800-522-4700 (CO), 1-800-BETS-OFF (IA).

Електронна пошта

type="email»

class="Інформаційний бюлетень__вхідний бюлетень__email»

заповнювач =» you@domain.com»

name="електронна пошта»

id="бюлет-розсилок-вхід електронної пошти»

обов'язковий

Зареєструйтеся

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на USA TODAY Sportsbook Wire електронний бюлетень, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у своїй поштовій скриньці

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо за реєстрацію!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

Більше NCAA коледж футболу!

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Національний чемпіонат CFP 2022: Грузія проти Алабами шанси, вибори та прогноз

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Перший погляд: Грузія проти Алабами шанси та лінії

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Texas Bowl: LSU проти штату Канзас шанси, вибори та прогнозування

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version