Начальники мають понад 18 мільйонів доларів у просторі капіталізації після недавніх вільних агентств

Author:

Chiefs WireThe Канзас-Сіті Чіфс знаходяться в хорошому місці, коли справа доходить до їх зарплатного простору в цьому міжсезоння.

Згідно з повідомленням про державну заробітну плату NFLPA, начальники мають 18,475 мільйонів доларів у розмірі зарплати з 75 гравцями за контрактом. Це включає в себе останні контракти для нещодавно підписаних безкоштовних агентів, таких як Деон Буш та Рональд Джонс. Він також включає торгівлю пагорбом Тайрік до дельфінів Майамі.

Оскільки речі в даний час стоять тільки Філадельфія Іглз, Індіанаполіс Колтс, Х'юстон Техасці, Клівленд Браунс, Цинциннаті Бенгалс і Кароліна Пантерс мають більше місця для капіталізації NFLPA. Це ставить їх на сьоме місце в НФЛ з точки зору простору капіталізації 2022, принаймні на даний момент.

З 12 виборів у проекті НФЛ 2022, начальникам потрібно припадати приблизно 3.5 мільйонів доларів у просторі, щоб підписати всіх цих гравців. Реальність така, що після деяких торгів на ранніх раундах ця кількість може бути ще меншою.

Зрештою, начальники могли б, ймовірно, використовувати близько 14 мільйонів доларів свого поточного простору капіталізації у вільному агентстві і все ще бути зручними з їх фінансами, які прямують до проекту. Пам'ятайте, що вони також можуть звільнити трохи місця для капіталізації пізніше в липні, підписавши Орландо Браун-молодший на довгострокове продовження контракту. Він несе в собі $16.6 млн кеп хіт до тих пір, поки він на тег франшизи.

Список

href=»

title="Оновлений погляд на міжсезоння начальників реєстру після перших хвиль вільного агентства»

Оновлений погляд на міжсезоння Chiefs' список після перших хвиль вільного агентства

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version