Шон Маквей вдячний Метью Стаффорд працював з Rams над новим контрактом

Author:

Rams WireПісля придбання Метью Стаффорда в торгівлі минулого року, Лос-Анджелес Рамс вже мав плани підписати його на продовження. Він прийняв це рішення ще простіше після того, як привів їх до перемоги Super Bowl у своєму першому сезоні, що негайно призвело до чотирирічного розширення 160 мільйонів доларів, яке він підписав цього місяця.

Це великий контракт для захисника Rams, але він міг бути ще більшим, якби він був вільним агентом. Барани знають, що, і Les Snead навіть сказав, якщо він був на ринку, Стаффорд, ймовірно, міг би назвати його ціну.

Шон Маквей вдячний, що Стаффорд працював з Rams, щоб чорнило контракт, який приносить користь обом сторонам, звільнивши в цьому році 9,5 мільйона доларів у капіталізації. Він каже, що Стаффорд має «велике уявлення» про те, як зберегти команду максимально конкурентоспроможною, дозволяючи їм продовжувати додавати гравців до реєстру.

«У будь-який час ви зможете зміцнити позицію захисника на довгі роки, особливо коли у вас є хлопець, як Метью, це велике. І ви дійсно можете це побачити», - сказав Маквей через ProFootballTalk. «Я думав, що він зробив велику роботу, працюючи з нашою групою. Я думаю, що це багато говорить про нього, де він зробив велику роботу, працюючи в координації з нашою групою, щоб зробити угоду, яка [говорить], агов, він заслуговує на всю заслугу. Але я думаю, що він також має велике уявлення про те, як ми можемо структурувати це таким чином, що дозволяє нам продовжувати оточувати його хорошими гравцями? Нам дуже пощастило за це».

Стаффорд все ще платять сторицею в 40 мільйонів доларів на рік, але він все ще навіть не в п'ятірці лідерів серед захисників щорічної зарплати. Він також отримав лише 63 мільйони доларів повністю гарантовані, згідно з Over the Cap. Це лише на 1 мільйон більше, ніж Райан Таннехілл отримав від Теннессі.

Барани мають 8,8 мільйонів доларів у просторі капіталізації прямо зараз, які вони могли б використовувати на Боббі Вагнера та/або Оделл Бекхем-молодший, але вони не мали б такої гнучкості, якби Стаффорд не отримав його розширення.

Список

href=»

title="4 залишилися вільні агенти, Барани повинні визначити пріоритети»

4 вільні агенти, що залишилися, Барани повинні визначити пріоритети

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version