Після втрати фон Міллер, Барани знають, що вони повинні знайти нові способи поспішати перехожого

Author:

Дріт Баранів

Це міжсезоння було більше про відльоти, ніж прибуття для Лос-Анджелеса Рамс, причому Фон Міллер був їх найбільшою втратою досі. Після того, як він виглядав, що він повернеться до Баранів, він вибрав підписати шестирічну угоду на 120 мільйонів доларів з рахунками.

Це не було вказівкою на те, що Барани не роблять їх пропуск пріоритетом. Вони все ще дуже хочуть, щоб вони мали талант, щоб отримати після захисника, будь то просування зсередини, підписання вільного агента, придбання когось за допомогою торгівлі або додавання допомоги в проекті.

«Реально, ви втрачаєте фон Міллера, важко сказати: Гаразд, є ще одна людина, як Фон Міллер на планеті. Є один з нього, він поїде до Залу слави через це», - сказав Снед цього тижня. «Але з огляду на це, починаючи з 2017 року, ми були командою, яка послідовно займає перше місце в мішках, тиску та подібних речах. Це просто по-різному приходять з різними людьми. Я думаю, що коли ви втрачаєте такого гравця, як Фон, все ще хочете тиснути на QB, можливо, доведеться робити це по-різному з різними людьми, і ми повинні були робити це з 2017 року і, безумовно, хочемо продовжувати це робити, тому що ми віримо принципово, ми вважаємо, що це один з кращих способів зірвати захисник протягом гри».

Барани також не суворо орієнтовані на крайові штовхачі як спосіб генерувати тиск. Мета полягає в тому, щоб Аарон Дональд звільнився всередині, і Снед знає, що один шлях до цього полягає в додаванні внутрішнього рушера - подібно до того, як вони принесли в Ndamukong Suh у 2018 році.

«Можливо, це не в ОЛБ. Можливо, це в когось, що вибудовується поруч з Аароном всередині. Можливо, це ще один лайнер», - сказав він. «Ви просто повинні робити різні речі, щоб атакувати захист і знати, що більшість захисту, як тільки ігри почнуться, здебільшого вони спробують забрати Аарона Дональда. Вони збираються спробувати з'ясувати спосіб отримати чотири руки на Аарона Дональда, іноді навіть п'яту, де це майже два з половиною. Не подвійна команда, майже потрійний колектив — 2,5-команда».

Барани мають молодших гравців у своєму реєстрі, включаючи Террелла Льюїса та Кріса Гарретта, тому, можливо, вони могли піднятися на стартову роль і утвердитися як ключові гравці на захист.

«Як ви запалюєте тиск? Як деякі з наших невідомих гравців, менш досвідчені гравці виграють один на один, генерують тиск і самі заробляють репутацію?» Снед запитав. «Або це від нападу на захист різними іграми та подібними речами? Є багато способів, які нам доведеться це зробити, і це те, що для міжсезоння».

Так чи інакше, Барани збираються тиснути на захисник. Вони принесли гравців, щоб допомогти з цим раніше, від Суха до Міллера до Данте Фаулер-молодшого та Леонарда Флойда. Ми просто не маємо чіткої картини того, як вони це зроблять ще.

Список

href=»

title="7 Гравці Баранів, які могли б бути в черзі для розширень цього міжсезоння»

7 гравців Rams, які могли б бути в черзі для розширень цього міжсезоння

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version