Нью-Джерсі Дияволи в Торонто Maple Leafs шанси, вибори та прогнози

Author:

СПОРТИВНА КНИЖКОВА ПРОВОДКА

Нью-Джерсі дияволи (23-35-5) подорожують, щоб зустріти Торонто Maple Leafs (39-18-5) на Scotiabank Arena середу. Падіння шайби заплановано на 7 вечора ET (ESPN +). Нижче ми розглянемо коефіцієнти та лінії дияволів проти Клена Ліфса та робимо наш експерт НХЛ вибори, прогнози та ставки.

Дияволи зняв три гри програш занос з 7-4 Головна перемога над Нью-Йорк Рейнджерс вівторок. Нью-Джерсі має в середньому 4,0 голів за гру протягом останніх чотирьох виходів, переведення в готівку Over в кожному конкурсі.

Maple Leafs були скинуті 6-3 в суботу Нешвілл Хижаки, прив'язка дві гри виграш. Ліфс очолив Кароліни урагани та Даллас зірки в попередніх двох домашніх іграх, і вони 3-0-1 у чотирьох виїздах на Scotiabank Arena з 8 березня.

Дияволи на Maple Leafs шанси, поширення та лінії

Коефіцієнти, надані Tipico Sportsbook; отримати доступ до USA TODAY Спортивні результати та ставки на спорт концентратор для повного списку. Лінії останнє оновлення о 7:15 ранку ET.

Грошова лінія: Дияволи +250 (ставка $100, щоб виграти $250) | Maple Leafs -320 (ставка $320, щоб виграти $100)

Проти поширення (АТС): Чорти +1.5 (+105) | Кленові листочки -1.5 (-130)

Над/під (O/U): 6.5 (O: -135 | U: +110)

Дияволи в Maple Leafs прогнозували ворот

Ніко Дос (7-6-0, 3,07 ГАА, .901 СВ%) проти Ерік Каллгрен (2-1-1, 2.32 ГАА, .930 СВ%, 1 SO)

Німецькі фонові галки скинули кожен зі своїх останніх двох виїздів на дорогах, покашляючи 4 голи у стартах у Ванкувері та Калгарі. Він не виграв у дорозі в чотирьох іграх, що датуються 24 лютого в Піттсбурзі.

Новачок Каллгрен був ковтком свіжого повітря з G Джек Кемпбелл травмований і G Petr Mrazek попадання дроту відмови після жменьки жахливих показів.

Каллгрен дозволив лише 3 голи на 82 постріли в своїх перших трьох іграх, включаючи два старти. Він трохи розбився назад на Землю в Музичному місті, дозволивши 5 голів на 33 постріли, тому ми побачимо, чи його ранній гарячий старт був спалахом у каструлі.

Робіть ставку на спорт з Tipico

Ексклюзивна пропозиція мережі США СЬОГОДНІ: Депозит $10 або більше, отримати $200 в миттєві ставки кредитів на Tipico Sportsbook! Нова пропозиція клієнтів у CO та NJ. 21+, див. Tipico.com для Загальних положень та умов.

Ставте зараз

Дияволи в Maple Leafs коефіцієнти, лінії, вибори та прогнози

передбачення

Кленові листя 5, чорти 3

Грошова лінія

Maple Leafs (-320) коштуватиме вам більше, ніж утри рази вашої початкової ставки, і це жахливо ризиковано для команди, яка має лише дві перемоги за останні п'ять виїздів та чотири перемоги у попередніх дев'яти виїздах.

Leafs також використовують новобранця воротника лише у своєму четвертому старті та п'ятому НХЛ зовнішній вигляд.

УНИКАТИ.

Проти поширення

Все сказане, MAPLE LEAFS -1.5 (-130) є кращою грою на домашньому льоду, поклавши гол з половиною.

Сім з останніх дев'яти перемог Торонто з 14 лютого були 2 або більше голів. Крім того, Дияволи щойно грали у вівторок, і вони є димальним 5-17 протягом останніх 22 ігор, коли працюють на відсутності відпочинку.

Над/Під

OVER 6.5 (-135) - це шлях сюди.

The Over перевів в готівку в чотири прямі виїзди для дияволів під час проходження 20-6-1 через їх останні 27 ігор на дорозі. Це команда, яка подбала про Over у свій вечір у вівторок проти NYR. The Over також 12-3-1 в їх останніх 16 при роботі на відсутності відпочинку.

Тенденції також вказують на Over for the Leafs, що йде 19-6-1 у минулому 26 як фаворит, в той час як 9-3-1 у попередніх 13 проти ворогів Східної конференції.

Дивитися: ESPN+ став обов'язковим для любителів хокею. Отримайте доступ до понад 1000 поза ринкових ігор НХЛ, 75 щотижневих національних ігор та багато іншого протягом усього сезону. Підпишіться на ESPN+ зараз!

Якщо ви шукаєте більше вибору та порад щодо ставок на спорт, отримайте доступ до всього нашого вмісту на SportsbookWire.com та BetFTW. Будь ласка, грати відповідально.

Слідкуйте за Кевіном Дж Еріксон у Twitter. Слідкуйте за SportsbookWire на Twitter і як ми на Facebook.

Gannett може отримувати дохід від Tipico для рефералів аудиторії на послуги ставок. Tipico не має ніякого впливу на такі доходи, ні яким чином не залежать від новин них або пов'язані з новинними кімнатами або висвітленням новин. Див. розділ Tipico.com для Загальних положень та умов. Лише 21+. Проблема азартних ігор? Виклик 1-800-GAMBLER (Нью-Джерсі), 1-800-522-4700 (CO), 1-800-BETS-OFF (IA).

Електронна пошта

type="email»

class="Інформаційний бюлетень__вхідний бюлетень__email»

заповнювач =» you@domain.com»

name="електронна пошта»

id="бюлет-розсилок-вхід електронної пошти»

обов'язковий

Зареєструйтеся

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на USA TODAY Sportsbook Wire електронний бюлетень, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у своїй поштовій скриньці

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо за реєстрацію!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

Більше NCAA коледж футболу!

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Національний чемпіонат CFP 2022: Грузія проти Алабами шанси, вибори та прогноз

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Перший погляд: Грузія проти Алабами шанси та лінії

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Texas Bowl: LSU проти штату Канзас шанси, вибори та прогнозування

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version