Графік Рам2022 виглядає ще жорсткішим після шквалу міжсезонних бризок

Author:

Дріт Баранів

Коли противники Рам-2022 були завершені наприкінці регулярного сезону, це вже виглядало жорстко. Вони повинні відвідати Пакувальників та начальників, а також приймати законопроекти та ковбої - крім того, щоб грати в шість матчів проти Заходу NFC, який завжди є конкурентоспроможним.

Але настільки ж важко, як їх графік виявився, це з тих пір стало ще більш складним після початку міжсезоння ходів, зроблених їх майбутніми супротивниками.

Почнемо з законопроектів, які підписали Фон Міллер, одного з найкращих безкоштовних агентів, доступних цього року. Буффало вже виглядав як суперкубок суперкубок, але Міллер ставить їх на вершину як фаворитів, щоб виграти його весь наступний сезон, згідно з спортивними книгами.

Бронкос, який багато хто сприймав як «захисник далеко від претендує», приземлився свій захисник, торгуючи за Рассел Вілсон. Це значно послаблює Seahawks, але це також робить Broncos набагато кращою командою, ніж вони вже були.

Рейдери підписали Чандлера Джонса, щоб з'єднати з Маккс Кросбі, зміцнивши їх захист, щоб поєднати злочин, який виглядає досить добре на папері. Вони не на рівні Біллс і Бронкос, але Лас-Вегас є конкурентною командою.

Зарядні пристрої підписали JC Jackson, верхній кут доступний, а також торгував для Халіл Мак. Тепер вони мають оборону, яка має елітний куточок, два видатних переходів у Джої Боса та Мак, а також безпеку «зроби все» в Дервіні Джеймсі.

Пакувальники перепідписали Аарона Роджерса на розширення, тримаючи його в суміші, що рухається вперед після того, як було невизначено, чи повернеться він до Грін-Бей наступного сезону. Вони знову стануть суперкубка Суперкубка, конкуруючи з Баранами в NFC.

Buccaneers, здавалося, втратили Тома Брейді на пенсію, але менш ніж через два місяці після того, як відійшовши, він повернувся і прихильний до Буків на 2022 рік. Не дивно, що значно покращив свої шанси Super Bowl, зі спортивними книгами, поставивши їх попереду Баранів.

Начальникам не довелося робити сплеск, як інші команди, щоб вважатися важким противником для баранів, похвалитися одним з кращих списків у футболі, щоб почати с.

Пантери, соколи та святі все ще в потоці, оскільки вони вирішують свої власні проблеми, але святі та соколи обидва в полюванні на Дешауна Ватсона і, здається, є фаворитами, щоб приземлитися захисник від Техасців. Уотсон не відразу зробить жодного з них фаворитів Super Bowl, але він покращить їхні шанси.

Барани все ще більш ніж здатні бити кожну команду за своїм графіком, але шлях до повторення буде непростим. І це не повинно бути, особливо з графіком першого місця після того, як Rams виграв NFC West минулого сезону.

Але агресивні міжсезонні ходи, зроблені опонентами Рам, зроблять його набагато жорсткішим.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version