Барани не мають багато потенційних жертв капіталізації у 2022 році

Author:

Rams WireThe Los Angeles Rams знову обмежені кількістю витрат грошей, які вони мають цього міжсезоння, що ускладнить підписання багатьох безкоштовних агентів, крім власних. Так було минулого року, коли ДішДжексон був єдиним вільним агентом, який вони підписали з іншої команди.

Як правило, є купа гравців, яких можна було б скоротити, щоб заощадити мільйони доларів у просторі капіталізації, але Барани не мають багато з тих, що в цьому міжсезоння, тому існує не так багато гнучкості в цій області.

Звичайно, вони могли б скоротити Тайлер Хігбі і заощадити 5,2 мільйона доларів у просторі, але шансів, що трапиться майже немає. Те ж саме стосується Роб Хейвенштейна, який врятував би Баранів 4,9 мільйона доларів, якщо він скоротить. Цього теж не відбувається.

Дійсно, є лише кілька потенційних жертв капіталізації з точки зору гравців, які могли б скоротити до 1 червня.

Джонні Хеккер: економія на 2,1 мільйона доларів

Тейлор Рапп: економія на 2,5 мільйона доларів

Девід Лонг молодший: $965 000 заощаджень

Джастін Холлінз: економія $965 000

Очевидно, що Hekker і Rapp дали б Рамкам найбільшу економію, якщо вони будуть випущені, і можливо, вони обидва будуть скорочені; Ерік Ведл вийшов з виходу на пенсію і виступав краще, ніж Рапп під час плей-офф, і Хеккер боровся за частину сезону, перш ніж перевернути речі.

Нік Скотт став дійсно хорошою безпекою в постсезоні і може бути в черзі для стартової ролі над Рапппом наступного сезону, що може зробити Rapp витратним. Хіт Hekker в розмірі 3,2 мільйона доларів є третім за величиною будь-якого гравця в 2022 році, тому Rams може шукати дешевший варіант.

Незважаючи на це, Барани не збираються потрапити під шапку до 16 березня, скорочуючи гравців. Просто не вистачає можливостей. Це доведеться робити через реструктуризаціі і розширення.

Список

href=»

title="Rams 2022 безкоштовний попередній перегляд агентства: Ogbonnia Okoronkwo може шукати більшу роль в іншому місці»

Попередній перегляд вільного агентства Rams 2022: Ogbonnia Okoronkwo може шукати більшої ролі в іншому місці

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM
Exit mobile version